Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 24, 2017 12:12 μμ A+ / A-

ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκδήλωση  για την 25η Μαρτίου 1821

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Νέου Προέδρου του Συλλόγου «Εστία Καλ­λιθέας» κ. Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και των Μελών του Διοικη­τικού Συμβουλίου, εορτάστηκε με κάθε επισημότητα, προχθές το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2017, η επέτειος της απαρχής του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα και της Παλιγγενεσίας των Ελλήνων.

Τον λόγο έλαβε, αρχικά ο αξιότιμος Νέος Πρόεδρος, ο οποίος δράττοντας της ευκαιρίας,  απηύ­θυνε κάλεσμα προς όλους τους Δη­μότες και Κατοίκους της Πόλης, να στελεχώσουν τις τάξεις του Συλλόγου στην Νέα Ενεργή, Δημιουργική και Εποικοδομητική του Πορεία.

Ο νέος Πρόεδρος της Εστίας Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Το Πρόγραμμα περιλάμβανε εκτεταμένη και άκρως ενημερωτική ομιλία από τον πρ. Διευθυντή της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Νικόλαο Καιχτύπη, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους αρκετούς Καλλιθεάτες που έσπευσαν να εορτάσουν, ουσιαστικά, την Εθνική μας Εορτή.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο φίλος του Συλλόγου πρ. Υπουργός κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά άγνωστα περιστατικά του Μεγάλου Αγώνα των Ελλήνων, αναδεικνύοντας έτσι,το θάρρος, τις άπειρες θυσίες και το ανυπέρβλητο ψυχικό μεγαλείο των αγωνιζομένων προγόνων μας.

Εκτός από τη ικανοποιητική παρουσία Καλλιθεατών Δημοτών και Κατοίκων, παρα­βρέθηκε στην εκδήλωση – από την οποία απουσίαζε λόγω ειδικής συνεδριάσεως της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος – κλιμάκιο στελεχών της Διοίκησης των Δήμου αποτελούμενο από την κοσμοαγάπητη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολι­τικής  Κα Αννα Γιαννακού – Πάσχου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ.κ. Εμμανουήλ Κωστάκη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνο Κόκουλο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάν­νης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο επί 16ετία Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος Ασκούνης, ο οποίος έτυχε ενθουσιωδών φιλοφρονήσεων, από την πλειοψηφία των παραβρισκόμενων, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση με καταπληκτικούς μεζέδες και ποτά.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση  για την 25η Μαρτίου 1821 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Νέου Προέδρου του Συλλόγου «Εστία Καλ­λιθέας ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση  για την 25η Μαρτίου 1821 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Νέου Προέδρου του Συλλόγου «Εστία Καλ­λιθέας Rating: 0
scroll to top