Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Μάρτιος 13, 2017 11:02 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 Δήλωση του κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου

 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την απόφαση για την τοποθέτηση των Αντιδημάρχων κατά το δεύτερο ήμισυ της δημοτικής περιόδου 2014 – 2019, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σύνθεση των αντιδημάρχων, κατά το δεύτερο ήμισυ της δημοτικής περιόδου, επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση του Δήμου ευρίσκεται σε αδιέξοδο. Ασφαλώς, καμία προσωπική διαφορά δεν έχομε με τους συναδέλφους, οι οποίοι ανανέωσαν ή ανέλαβαν καθήκοντα. Αντιθέτως, ευχόμαστε να ανταποκριθούν σ’ αυτά με όση επιτυχία μπορούν. Αλλά, δεν υπάρχει και καμία αμφιβολία ότι στις αποφάσεις του κ. Δημάρχου κυριαρχεί η αποτελμάτωση που δημιουργείται όταν τηρούνται ισορροπίες, οι οποίες υποτάσσονται στις ενδοπαραταξιακές και κομματικές σχέσεις του, αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου. Είναι ομολογία πλήρους αποτυχίας. Αλλά και ομολογία τυφλής πίστεως στον παλαιοκομματισμό. Και με αυτή την απόφαση, ο κ. Δήμαρχος παραδέχεται ότι εξαπάτησε τους πολίτες. Στη φαιδρότητα και τους κινδύνους που αυτή η πολιτική απάτη προκαλεί για το Δήμο και την Καλλιθέα πρέπει, το συντομότερο, να αντιτάξουμε την ολοκληρωμένη πολιτική των δυνάμεων που ενδιαφέρονται για την πόλη και την αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»  Δήλωση του κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την απόφαση για την τοποθέτηση τ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»  Δήλωση του κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την απόφαση για την τοποθέτηση τ Rating: 0
scroll to top