Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Μάρτιος 2, 2017 4:10 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ Ξενοδοχείο επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Άγιου Σώστη και Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Τετάρτης 1 Μαρτίου 2017, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Δημοτικών Οργανωτικών Επιτροπών  Νότιου Τομέα Αθηνών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Παρά την καθυστέρηση έναρξης για 1 ώρα περίπου, λόγω της αθρόας προσέλευσης των μελών και φίλων του Κινήματος, η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς η  μεγάλη αίθουσα που είχε διατεθεί από το Ξενοδοχείο για την πραγματοποίησή της, αποδείχθηκε τελικά πολύ μικρή για να χωρέσει το μέγα πλήθος που θέλησε να δώσει το «παρών».

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε η Τομεάρχης του Νότιου Τομέα Αθηνών του Κινήματος, Κα Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Δημήτριος Καρβούνης, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τζιτζιφιών Καλλιθέας, ο οποίος έκοψε, συμβολικά και το πρώτο κομμάτι.

Ακολούθως, όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων, ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος κ. Ευθύμιος Δρόσος, η Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κα Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος της Νεολαίας κ. Κωνσταντίνος Καράμπελας, οι βουλευτές κ.κ. Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος, Γεώργιος Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  και πρώην Γενικός Γραμματέας του Κινήματος κ. Ιωάννης Μοίρας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και μέλος του Κινήματος κ. Χριστόφορος Σοφιανίδης, αφού πρώτα εκφώνησαν από έναν σύντομο χαιρετισμό, έκοψαν και από ένα κομμάτι της Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση, «έκλεισε», με παράθεση εδεσμάτων, αναψυκτικών και ποτών, προς όλους τους παριστάμενους, μεταξύ των οποίων διακρίναμε ακόμη, τον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας και μέλος του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Εμμανουήλ Κωστάκη, την Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τη Δημοτική Σύμβουλο Καλλιθέας Κα Νατάσα Αδαμοπούλου, τους πρώην Δημοτικούς Σύμβουλους Καλλιθέας κ.κ. Βασίλη Ηλιάκη και Παναγιώτη Γεωργούση, καθώς και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καλλιθέας κ.κ.  Στέλιο Κώτσο (Πρόεδρος, ο οποίος επίσης εκφώνησε έναν σύντομο χαιρετισμό και έκοψε ένα κομμάτι από την Πίτα), Αθηνά Σαραντάκη (Γενική Γραμματέας), Μηνά Παπαδόπουλο (Μέλος) και Φώτη Πεχλιβανίδη (Μέλος).

Και του χρόνου.

Υ.Γ. Οι δύο φωτογραφίες χωρίς το σήμα του «ΡτΚ»,, είναι ευγενική παραχώρηση του εκλεκτού συνάδελφου κ. Τάσου Παπουλίδη, από την εβδομαδιαία εφημερίδα της πόλης μας «Νέα Καλλιθέα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Rating: 0
scroll to top