Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 2-2

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 2-2

Μάρτιος 13, 2017 1:18 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 2-2

 Άτυ«χ»η η αγαπημένη μας ομάδα

 ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΟΥΠΙΔΗΣ

ΕΠΡΕΠΕ να περάσουν επτά (7) αγωνιστικές, έτσι ώστε ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας να μην φύγει με σκυφτό το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.

Χθες νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαρτίου 2017 και στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών τον Αθλητικό Όμιλο Άτλας Κυψέλης, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Με δεδομένες τις πάρα πολλές απουσίες, καθώς στις ήδη υπάρχουσες προστέθηκαν αυτές των Ντίνου Χριστοφοράκη και Τάσου Gelasvhili, οι «πράσινοι» της πόλης μας μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 4ο μόλις λεπτό της συνάντησης και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του  Λουκά Παπανικολάου, ο προωθημένος Λεωνίδας Λουπίδης, με άπιαστη κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει, Κώστα Γκικόντη.

Το τέρμα αυτό βοήθησε πολύ στον ψυχολογικό τομέα για την αγαπημένη μας ομάδα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 42ο λεπτό της συνάντησης, είδε και πάλι τον κορυφαίο για την ομάδα μας, Λεωνίδα Λουπίδη με κεφαλιά – έπειτα από εκτέλεση κόρνερ αυτή τη φορά του Λουκά Παπανικολάου – να στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας των φιλοξενουμένων.

Με το σκορ να μοιάζει ιδανικό, κατά το δεύτερο ημίχρονο η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα φαίνονταν πως – εύκολα ή δύσκολα – θα επέστρεφε έπειτα από πάρα πολύ καιρό στις επιτυχίες. Δυστυχώς, όμως, οι ελπίδες των λίγων μεν, αλλά πάντοτε πιστών φίλων της ομάδας, διαψεύσθηκαν.

Το νεανικό συγκρότημα του Ευστράτιου Σάββα, με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των Sinomati και Μπούσιου στη θέση των Αγιασοφίτη και Καβαλιέρη αντίστοιχα, κέρδισε τον χώρο του κέντρου, άρχισε να πιέζει ψηλά τους αντιπάλους και στο 51ο λεπτό της συνάντησης, ευτύχησε να δει τον Περικλή Μακρυδάκη να προλαβαίνει έξοδο του Βαγγέλη Βόντα, να τον πλασάρει σωστά και να μειώνει στο σκορ.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική από τον πολύπειρο κόουτς των γηπεδούχων, Δημήτρη Τσικριτέα, στο 80ό λεπτό της συνάντησης, έφεραν το ματς στα ίσα, με ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Σωτήρης Μπούσιος.

Στο 15λεπτο, περίπου, που απέμενε, μαζί με τις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι επανέκτησαν το χώρο του κέντρου, κέρδισαν πολλά φάουλ και κόρνερ, πίεσαν τους αντιπάλους τους και  προσπάθησαν για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, αλλά το σφύριγμα της λήξης από τον πολύ καλό διαιτητή Παναγιώτη Ζυγά (με βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς, Αναστάσιο Γεωργίου και Δημήτριο Γλάρο), βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Την επόμενη αγωνιστική (21η), την προσεχή εβδομάδα, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας θα φιλοξενηθεί από τον Γ.Σ. Αρίων.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Βόντας, Τσαπανίδης (85’ Μαστρογιαννόπουλος), Μαξακούλης, Ερζουμπουλίδης, Ιάκωβος, Κώτσο, Θωμαϊδης (75’ Τσαμποδήμος), Παπανικολάου, Τσαγκάρης (59’ Παππάς), Ανδρεάκενας, Λουπίδης.

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Ευστράτιος Σάββας): Γκικόντη, Nasi, Τσακαλίδης (82’ Τσιτσόπουλος), Σλεποκούροβ, Κοσμίδης, Παπαϊωαννίδης, Τελάι, Ζίκα, Αγιασοφίτης (46’ Sinomati), Καβαλιέρης (46’ Μπούσιος), Μακρυδάκης.

Στον πάγκο: Τσιρίκος, Παπαθανασίου, Κόλλιας, Bare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 2-2 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 2-2  Άτυ«χ»η η αγαπημένη μας ομάδα  ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΟΥΠΙΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ να περάσουν επτά (7) αγ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: 2-2  Άτυ«χ»η η αγαπημένη μας ομάδα  ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΟΥΠΙΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ να περάσουν επτά (7) αγ Rating: 0
scroll to top