Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Φεβρουάριος 6, 2017 6:34 μμ A+ / A-

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Κοπή Βασιλόπιτας, με Βραβεύσεις

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΜΩΝΥΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΣΤΟ κατάμεστο, από φίλους, μέλη και αθλητές Κλειστό του Εσπέρου, ο ομώνυμος Σύλλογος της πόλης μας, πραγματοποίησε, χθες το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017, την πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτάς του για το νέο έτος.

Παρουσία πάρα πολλών επίσημων προσκεκλημένων, πρώτος τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεοδώρος Φουστάνος,  ο οποίος και καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους.

Αμέσως μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου, ήρθε η στιγμή των βραβεύσεων, εκεί όπου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου, που φέτος συμπληρώνει 74 χρόνια συνεχούς αθλητικής δραστηριότητας, τίμησαν παλαιούς, αλλά και νεώτερους αθλητές τους, καθώς και τους εκλεκτούς τους χορηγούς.

Πρώτο τιμώμενο πρόσωπο, ήταν ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου,αλλά και της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., κ. Ιωάννης Παλάτος, την βράβευση του οποίου έκανε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, όπου αμέσως μετά και οι δύο απηύθυναν από έναν σύντομο χαιρετισμό.

Δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο, ήταν ο παλαίμαχος αθλητής Μπάσκετ και Βόλεϊ του Συλλόγου, αλλά και πρώην Πρόεδρός του, κ. Γιώργος Κοντογιάννης, την βράβευση του οποίου έκανε η Δημοτική Σύμβουλος, Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, όπου στη συνέχεια, και οι δύο απηύθυναν από  έναν σύντομο χαιρετισμό.

Τρίτο τιμώμενο πρόσωπο, ήταν ο παλαίμαχος αθλητής Μπάσκετ του Συλλόγου, κ. Άγγελος Τσιτσακόπουλος, την βράβευση του οποίου πραγματοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος. Ακολούθως, και οι δύο απηύθυναν από έναν σύντομο χαιρετισμό.

Τέταρτο τιμώμενο πρόσωπο, ήταν ο παλαίμαχος αθλητής Βόλεϊ του Συλλόγου, κ. Δημήτρης Ντοκούζης, την βράβευση του οποίου πραγματοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, με τον τελευταίο, μάλιστα, να απευθύνει και έναν σύντομο χαιρετισμό.

Πέμπτο τιμώμενο πρόσωπο, ήταν το εν ενεργεία μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κ. Νικόλαος Κόρδας, την βράβευση του οποίου έκανε ο Αντιδήμαρχος (και επί σειρά ετών επίσης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου), κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος. Στη συνέχεια και οι δύο απηύθυναν από έναν σύντομο χαιρετισμό.

Τις δύο επόμενες βραβεύσεις, πραγματοποίησε μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φουστάνος, ο οποίος τίμησε δύο μέλη του Συλλόγου που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, τον παλαιό αθλητή του Μπάσκετ και του Βόλεϊ του Συλλόγου, Φώτη Ευμορφόπουλο, την τιμητική πλακέτα του οποίου παρέδωσε στην κόρη του εκλιπόντος Σίσσυ, καθώς και τον επίσης παλαιό αθλητή του Συλλόγου, Νικόλαο Καμπά, την τιμητική πλακέτα του οποίου παρέδωσε στον αδελφό του εκλιπόντος.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Μεγάλων Χορηγών και των Χορηγών του Συλλόγου, για την βοήθεια και την προσφορά τους, των τμημάτων που διακρίθηκαν κατά την περσινή χρονιά καθώς και των αθλητών και αθλητριών του, που πέτυχαν κατά την περσινή χρονιά, την εισαγωγή τους σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φουστάνος, προχώρησε στην κοπή της ιδιαίτερα καλαίσθητης Βασιλόπιτας του Συλλόγου και ακολούθησε κλήρωση, με πολλά και πλούσια δώρα.

Στην καταπληκτική αυτή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος και Εμμανουήλ Κωστάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κορίνα Δαμουλιάνου (Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου), Νατάσα Αδαμοπούλου, Κωνσταντίνος Κόκουλος (Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου), Γεώργιος Κουτσογιάννης (Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου), Ευάγγελος Ανδρεάδης και Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χαρίκλεια Ρόκα (με τη Δημοτική Παράταξη «η Καλλιθέα Μπροστά») και Νεκτάριος Βεκρής (με τη Δημοτική Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας»), καθώς και πληθώρα μελών και φίλων του ιστορικού Παναθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Έσπερος.

Και του χρόνου.

Υ.Γ. Να αναφέρουμε ότι τις 4εις τελευταίες φωτογραφίες, μας τις παραχώρησε ο εκλεκτός συνάδελφος κ. Τάσος Παπουλίδης, από την εβδομαδιαία εφημερίδα της πόλης μας «Νέα Καλλιθέα», τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

 

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Reviewed by on . ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Κοπή Βασιλόπιτας, με Βραβεύσεις ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΜΩΝΥΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ κατάμεστο, από φίλους, μέλη και α ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Κοπή Βασιλόπιτας, με Βραβεύσεις ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΜΩΝΥΜΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ κατάμεστο, από φίλους, μέλη και α Rating: 0
scroll to top