Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΝΙΟΧΟΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.: 0-4

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΝΙΟΧΟΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.: 0-4

Φεβρουάριος 7, 2017 12:58 πμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΝΙΟΧΟΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.: 0-4

«Λύγισε» στο τέλος!…

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ

«ΛΥΓΙΣΕ» στο τέλος, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «κόκκινοι» της πόλης μας, φιλοξένησαν προχθές αργά το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017, στο κλειστό Γυμναστήριο του Εσπέρου, τον Ηνίοχο, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 4-0.

Οι παίκτες του Vladan Zivkovic, παρότι πολλοί εξ αυτών εξακολουθούν να είναι τραυματίες, μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και κατά το πρώτο ημίχρονο, έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, καθώς είχαν και δύο δοκάρια, με δυνατά σουτ, πρώτα του αρχηγού της ομάδος Αμερικάνου και ακολούθως, του Βασιλειάδη.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κόκκινοι» της πόλης μας έλεγχαν τη ροή του αγώνα, παρότι οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλευόμενοι πλήρως και την κούραση που άρχισε να γίνεται αισθητή στους παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας Σάλας, άρχισαν να πιέζουν και να χάνουν και εκείνοι με τη σειρά τους πολλές και καλές ευκαιρίες για να πετύχουν οι ίδιοι πρώτοι τέρμα, γεγονός που συνέβη στο 31ο λεπτό της συνάντησης με τέρμα που σημείωσε ο τερματοφύλακάς τους Κρίγκος, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος μεταβίβαση της μπάλας από τους Καλλιθεάτες.  

Παρά το 0-1 εις βάρος τους, οι γηπεδούχοι έχασαν, εκ νέου, κλασικές φάσεις να φέρουν το ματς στα ίσα, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη ποτέ, καθώς στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης και παίζοντας ακόμη και με τον τερματοφύλακα Τσίπρα προωθημένο, δέχθηκαν τρία (!!!) ακόμη τέρματα, με τους Νικολιά και Τζάλα (σημείωσε 2 τέρματα) να διαμορφώνουν το τελικό 4-0 υπέρ της ομάδας τους.

Είναι σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς οι «κόκκινοι» της πόλης μας έπαιξαν καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο για 35 λεπτά και δημιούργησαν – ιδιαίτερα κατά το πρώτο ημίχρονο – πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Τολίδης, Βασιλειάδης, Πανταλέων (αρχική πεντάδα), Δερτιλής.

ΗΝΙΟΧΟΣ Π.Ο.Α.Σ.Α. (Σ. Μαυράκης): Κρίγκος, Stroki, Γιώτης, Ντέμος, Ζάχος (αρχική πεντάδα), Νικολιάς, Βιγικάκης, Τζάλας, Διαμαντίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (17η) και πρωτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας, θα φιλοξενηθεί από την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου.

  

  

  

  

  

  

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΝΙΟΧΟΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.: 0-4 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΝΙΟΧΟΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.: 0-4 «Λύγισε» στο τέλος!... ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ «ΛΥΓΙΣΕ» στο τέλος, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΝΙΟΧΟΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.: 0-4 «Λύγισε» στο τέλος!... ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ «ΛΥΓΙΣΕ» στο τέλος, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλ Rating: 0
scroll to top