Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε.: 1-2

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε.: 1-2

Φεβρουάριος 6, 2017 8:46 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε.: 1-2

Τρίτη συνεχόμενη ήττα!…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΗΝ τρίτη διαδοχική του ήττα γνώρισε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας, που για την περίσταση αγωνίστηκαν με τις μπλε εμφανίσεις τους, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξένησαν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον πρωτοπόρο Κεραμεικό, που αγωνίστηκε με πράσινες εμφανίσεις, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Παρά τις δύο, έως τότε, συνεχόμενες ήττες, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, βοηθούμενοι και από πολυπληθείς φίλους της ομάδας, που παραβρέθηκαν έπειτα από πολύ καιρό στην κερκίδα του παραλιακού γηπέδου, μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στο 24ο λεπτό της συνάντησης, είδαν τους αντιπάλους τους να παίρνουν την πρωτοπορία στο σκορ.

Έπειτα από επίθεση των Καλλιθεατών από τα δεξιά, η μπάλα χάθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων και κατέληξε στον αμαρκάριστο Ματθαίο Φάλαγγα, ο οποίος, με δυνατό σουτ από τα δεξιά όπως επιτίθονταν η ομάδα του, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Λουκά Κούτουλα, ο οποίος ναι μεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να την διώξει από την εστία του.

Παρά το 0-1, όμως, οι «πράσινοι» της πόλης μας εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, να δημιουργούν φάσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια, να μην μπορούν να μετουσιώσουν έστω μια από αυτές, σε γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο πολύπειρος τεχνικός των Καλλιθεατών, Δημήτρης Τσικριτέας, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, τον επιθετικό Γιάννη Ανδρεάκενα, στη θέση του πρωτοεμφανιζόμενου και πολύ καλού στο διάστημα που αγωνίστηκε, Σταμάτη Παππά, όπως και τον Χρήστο Ιάκωβο στη θέση του Γιάννη Τσαπανίδη, στο 64ο λεπτό της συνάντησης, αυξάνοντας έτσι την πίεση προς τους αντιπάλους τους.

Παρά την πίεση, όμως και με ένα δοκάρι στο 68ο λεπτό της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να πανηγυρίσουν και δεύτερο τέρμα, δύο λεπτά αργότερα και πάλι με τον Ματθαίο Φάλαγγα, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τραγικά αμυντικά λάθη των παικτών του Φοίνικα, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Λουκά Κούτουλα και με ωραίο πλασέ, διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ της ομάδας του.

Στο 81ο λεπτό της συνάντησης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Κότσιφας στη θέση του Νίκου Θωμαΐδη, ενώ στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, στο 90ό λεπτό της συνάντησης, ο Γιάννης Ανδρεάκενας χρίστηκε σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν αφενός μεν η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο των παικτών των δύο ομάδων και της διαιτητικής τριάδας, συνοδεία παιδιών ενός από τα τμήματα Ακαδημιών του αγαπημένου μας Φοίνικα, αφετέρου δε, το γεγονός ότι επιτράπηκε η είσοδος, πλάι στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και ενώ ο εξελίσσονταν ο αγώνας, σε ποδοσφαιριστές ομάδων που θα αγωνίζονταν μεταξύ τους μετά το τέλος της αναμέτρησης…

Από τον γηπεδούχο Φοίνικα Καλλιθέας, κορυφαίος, για έναν ακόμη αγώνα, ήταν ο κεντρικός αμυντικός του Ντίνος Χριστοφοράκης, ενώ από τον φιλοξενούμενο Κεραμεικό, που «καλπάζει» προς την άνοδο, κορυφαίος παίκτης του, ήταν ο διπλός του σκόρερ στον χθεσινό αγώνα, Ματθαίος Φάλαγγας.

Χωρίς λάθη το διαιτητικό τρίο των Νίκου Γενναίου, Δημήτρη Κούλη και Νικήτα Βλατάκη.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Ερζουμπουλίδης, Μαξακούλης, Gelashvili, Χριστοφοράκης, Κώτσο, Θωμαΐδης (81’ Κότσιφας), Λουπίδης, Παπανικολάου, Παππάς (46’ Ανδρεάκενας), Τσαπανίδης (64’ Ιάκωβος).

Στον πάγκο: Kaso, Μαστρογιαννόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσαγκάρης.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε. (Νίκος Τσαπρούνης): Τεπελένα, Κάτρης, Τζουγανάτος (72΄ Γριτσώνης), Μ. Καψάλης, Μακρυπούλιας, Στ. Κάτρης, Ζαφειράκος, Κολάγκι (84’ Σύτη), Πετουά (68’ Σεϊτανιώτης), Φάλαγγας.

Στον πάγκο: Τσαρούχας, Decka, Αλ-Κενάρης, Νάτσιος.

Ο Φοίνικας Καλλιθέας, παρά την ήττα του αυτή, παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Αθλητική Ένωση Αιγάλεω, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει στην έδρα της (Δ.Α.Κ. Αιγάλεω), την προσεχή εβδομάδα.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε.: 1-2 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε.: 1-2 Τρίτη συνεχόμενη ήττα!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ τρίτη διαδοχική του ήττα γνώρισε, χ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Α.Ε.: 1-2 Τρίτη συνεχόμενη ήττα!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ τρίτη διαδοχική του ήττα γνώρισε, χ Rating: 0
scroll to top