Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3

Φεβρουάριος 13, 2017 11:46 μμ A+ / A-

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3

Νίκησε και το κρύο!…

ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΡΤΙΛΗ (2) ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ 

ΝΙΚΗΣΕ ακόμη και το κρύο, χθες το απόγευμα, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «κόκκινοι» του Vladan Zivkovic, φιλοξενήθηκαν, χθες το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2017, από την ουραγό στη βαθμολογία Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, της οποίας επικράτησαν με 3-2.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν και το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στο Α.Κ. Δ’ Ηλιουπόλεως, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «κρύοι» στον αγωνιστικό χώρο και έτσι, στο 5ο μόλις λεπτό της συνάντησης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Ανουσάκης.

Παρά την «ψυχρολουσία» όμως, οι «κόκκινοι» της πόλης μας, απάντησαν στο ίδιο λεπτό και έφεραν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε ο Δερτιλής.

Παίζοντας έξυπνα και με σωστή διαχείριση της μίας μόνο αλλαγής που διέθεταν (καθώς παρατάχθηκαν στο γήπεδο με 6 μόνο παίκτες), οι Καλλιθεάτες έλεγχαν τη ροή του αγώνα και το τέλος του ημιχρόνου τους βρήκε να προηγούνται με 2-1, καθώς ο Δερτιλής και πάλι,αυτή τη φορά στο 17ο λεπτό της συνάντησης, έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ για την αγαπημένη μας ομάδα Σάλας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 1ο λεπτό (31ο της συνάντησης), έφεραν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε ο Λαμπρόπουλος.

Παρά την γρήγορη ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν τον έλεγχο του αγώνα και παίζοντας δυνατά μεν, αλλά καθαρά δε, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν δύσκολη φάση μπροστά από την εστία του Παναγιώτη Τσίπρα, ο οποίος όποτε χρειάστηκε, με σωστές τοποθετήσεις και αποκρούσεις, διατήρησε ανέπαφη την εστία του για τα τελευταία 19 λεπτά του αγώνα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα βολευτούν με την ισοπαλία, στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, «μίλησε» ο αρχηγός των «κόκκινων» της πόλης μας, Παντελής Αμερικάνος, ο οποίος με το ωραίο τέρμα που σημείωσε, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Με τη νίκη τους αυτή, οι «κόκκινοι» της πόλης μας έφτασαν τις πέντε (5) στο πρωτάθλημα, ενώ την τελευταία αγωνιστική τους υποχρέωση για φέτος (18η αγωνιστική), θα τη δώσουν την προσεχή Κυριακή στο κλειστό Γυμναστήριο Καλυβίων «Αντώνης Τρίτσης», εκεί όπου λογικά αναμένεται να αντιμετωπίσουν την Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου  και λέμε λογικά, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η όλη αποστολή να «εγκλωβιστεί» λίγο πριν από την έλευσή της στο Γυμναστήριο, σε καμιά ψησταριά της περιοχής, οπότε…

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: Αργυρός, Βασιλείου, Κορίλλης, Ανουσάκης, Παπαδόπουλος (αρχική πεντάδα), Κρητικός, Βεργής, Κουφουδάκης, Καλής, Μουτσόπουλος, Χατζακίδης, Συρίγος, Λαμπρόπουλος.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Δερτιλής, Τολίδης, Βασιλειάδης (αρχική πεντάδα), Πανταλέων.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3 Reviewed by on . Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3 Νίκησε και το κρύο!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΡΤΙΛΗ (2) ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ  ΝΙΚΗΣΕ ακόμη και το κρύο, χθες το απόγ Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3 Νίκησε και το κρύο!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΡΤΙΛΗ (2) ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ  ΝΙΚΗΣΕ ακόμη και το κρύο, χθες το απόγ Rating: 0
scroll to top