Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 11, 2017 7:34 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Επανέναρξη της Νεανικής Σύναξης & κοπή Βασιλόπιτας

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ανακοινώσεις, που έχουν αναρτηθεί και στο blog του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, γνωρίζουμε στους αναγνώστες μας, ότι την προσεχή Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, στη Νεανική Εστία του Ιερού Ναού (Ξενοφώντος 53), θα πραγματοποιηθεί η επανέναρξη λειτουργίας της Νεανικής Σύναξης της Ενορίας, η οποία απευθύνεται σε νέους και νέες, ηλικίας από 20 έως 40 ετών.

Η φετινή θεματολογία της Νεανικής Σύναξης είναι: {«Εν αρχή ήν η Αγάπη», Θεός – έρωτας – άνθρωπος, από τη Βίβλο ως τη σύγχρονη θεολογική σκέψη}.

Οι συνάξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, στη Νεανική Εστία του Ιερού Ναού, ώρα 20:30.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί, αυτή τη φορά στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών της Ενορίας.

Θα προηγηθεί, στις 08:30, Θεία Λειτουργία για όλα τα παιδιά και κατόπιν, η παράθεση ενός πλούσιου πρωινού, στην αίθουσα «Νέα Βηθλεέμ», του Ιερού Ναού.

Οι Ιερείς, οι Κατηχητές και οι Κατηχήτριες, προσκαλούν, με χαρά, κάθε ενδιαφερόμενο να παραστεί, στις δύο σπουδαίες αυτές εκδηλώσεις.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επανέναρξη της Νεανικής Σύναξης & κοπή Βασιλόπιτας ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΣΧΕΤ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επανέναρξη της Νεανικής Σύναξης & κοπή Βασιλόπιτας ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΣΧΕΤ Rating: 0
scroll to top