Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ιανουάριος 24, 2017 5:31 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Τα Μέλη, έκοψαν την Βασιλόπιτά τους

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΧΘΕΣ το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ο Περιοδικός και Περιφερειακός Τύπος στην εποχή της οικονομικής κρίσης,  μίλησε ο Πρόεδρος  της Ένωσης κ. Μιχάλης Σαββάκης.

Την πίτα ευλόγησε  ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β’ και την έκοψε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης  & Επικοινωνίας κ. Ελευθέριος Κρέτσος, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Παρευρέθησαν, επίσης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, τη Νέα Δημοκρατία ο Βουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου κ. Βασίλειος Κικίλιας, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. ο Αν. Εκρόσωπος Τύπου κ. Δημήτριος Κατσικάρης, τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Εκπρόσωπος Τύπου  Κα Μανταλένα Παπαδοπούλου και την  Ένωση Κεντρώων ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Λεβέντης. Ακόμα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Τσιρώνης,  ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις,  ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νικόλαος Σακελλαρίου, οι Βουλευτές Κα Νίνα Κασιμάτη, Κα Χαρούλα Καφαντάρη και  Κα Σοφία Βούλτεψη, υψιλόβαθμοι Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, Πρόεδροι αδελφών Δημοσιογραφικών Οργανώσεων και πολλές προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής και πνευματικής ζωής του τόπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Τα Μέλη, έκοψαν την Βασιλόπιτά τους ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΘΕΣ το απόγευμα της Δευτ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Τα Μέλη, έκοψαν την Βασιλόπιτά τους ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΘΕΣ το απόγευμα της Δευτ Rating: 0
scroll to top