Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 2-8

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 2-8

Ιανουάριος 16, 2017 2:11 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 2-8

 Ήττα από ανώτερη ομάδα!…

ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΑ, ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΤΗΝ ήττα γνώρισε χθες το βράδυ της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας 2016 – 2017, οι «κόκκινοι» του Vladan Zivkovic, γνώρισαν την ήττα με 8-2, από την ανώτερη αγωνιστικά Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη, μέσα στα πρώτα 6 λεπτά της συνάντησης, να έχουν πετύχει 3 τέρματα, με το πρώτο μάλιστα (στο 2ο λεπτό της συνάντησης), που σημείωσε ο Μ. Μαρτάκος, να είναι εντυπωσιακότατο. Τα άλλα δύο σημείωσαν οι Ρόζος (στο 3’) και Ανδριανός (στο 6’).

Μετά τη γρήγορη «ψυχρολουσία» των τριών εις βάρος τους τερμάτων, οι «κόκκινοι» της πόλης μας ισορρόπησαν τον αγώνα, αναθάρρησαν και στο 12ο λεπτό της συνάντησης κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακάλης.

Παρά την ισορρόπηση του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο ουσιαστικοί και στο 15ο λεπτό της συνάντησης, πέτυχαν και 4ο τέρμα, αυτή τη φορά με τον κορυφαίο, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, Papajani, σκορ (1-4), με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν και πάλι περισσότερο ουσιαστικοί και πρώτα στο 23ο λεπτό με τον Papajani, ακολούθως στο 28ο λεπτό με τον Σταυρόπουλο και έπειτα με τον Ρόζο (35ο λεπτό), έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, καθώς προηγήθηκαν με 7-1.

Στο ίδιο λεπτό (35ο), ο Μπακάλης σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα και μείωσε σε 2-7 στο σκορ, ενώ τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Papajani, διαμόρφωσε το τελικό 8-2 υπέρ της ομάδας του.

Οι «κόκκινοι» του Vladan Zizkovic, παρότι αυτή τη φορά είχαν την πολυτέλεια αλλαγών, καθώς προσήλθαν 8 συνολικά ποδοσφαιριστές, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρουν στα ίσα τους αντιπάλους τους, οι οποίοι έδειξαν ότι είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με μερικούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, από τον 1ο διαιτητή Κ. Κουτσόγιαννο (με 2ο τον Γ. Πάντου), βρήκε τους μεν Καλλιθεάτες να αποχωρούν κατάκοποι και με νέους τραυματισμούς (ιδιαίτερα εκείνος του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσίπρα δείχνει σοβαρότερος και ευχόμαστε, ολόψυχα, στον πορτιέρο της ομάδας μας να μην είναι σοβαρός), τους δε φιλοξενούμενους,  να πανηγυρίζουν τη νίκη τους με εμφάνιση τούρτας στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε τα 31α γενέθλιά του, απ’ ότι προλάβαμε να δούμε, συμπαίκτης τους.

Χρέη Γραμματείας εκτέλεσε ο Γ. Ντιμένκος, Παρατηρητή Αγώνα ο κ. Χρήστος Κολοκυθάς και Ιατρού Αγώνα, ο κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Δερτιλής, Τολίδης, Μπακάλης (αρχική πεντάδα), Βασιλιάδης, Πανταλέων, Καζιάνης.

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (Δημήτρης Μπαρδής): Σουλιώτης, Μαρτάκος, Ρόζος, Ανδριανός, Papajani (αρχική πεντάδα), Κάνηρος, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Αυλήτης.

** Την επόμενη αγωνιστική (15η), ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα φιλοξενηθεί από την Elite Athens Club.

 

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 2-8 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 2-8  Ήττα από ανώτερη ομάδα!... ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΑ, ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΗΝ ήττα γνώρισε χθες Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 2-8  Ήττα από ανώτερη ομάδα!... ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΑ, ΠΕΤΥΧΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΗΝ ήττα γνώρισε χθες Rating: 0
scroll to top