Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 22, 2016 11:41 πμ A+ / A-

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΔΡΩΜΕΝΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ BAZAAR

ΠΑΡΟΥΣΙΑ μεγάλου πλήθους γονέων, κηδεμόνων, αλλά και φίλων των μαθητριών και των μαθητών του 14ου Γυμνασίου Καλλιθέας και μέσα σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2016, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, αποδείχθηκε, τελικά, πολύ μικρή για να χωρέσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διευθυντού, του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά, κυρίως, των παιδιών μας.

Έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων, λειτούργησε κατάλληλα διαμορφωμένο bazaar, με δημιουργίες των μαθητριών και των μαθητών, οι οποίες έγιναν ανάρπαστες και ανεκτίμητης αξίας αναμνήσεις από την καταπληκτική χθεσινή γιορτή.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος, αφού αρχικά αναφέρθηκε στους δύο πιθανούς λόγους που επιλέχθηκε η 25η Δεκεμβρίου ως ημέρα εορτασμού της γέννησης του Κύριου Ημών Ιησού Χριστού, τόνισε τις πανανθρώπινες αξίες που έχει η σημασία της ημέρας των Χριστουγέννων, ενώ η Εκπαιδευτικός Κα Σπυριδούλα Βανδώρου, που είχε και την επιμέλεια, ενημέρωσε για το τι περιλάμβανε το πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε η σύντομη μεν χρονικά, αλλά καθόλα επίκαιρη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή – που περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από τη Χορωδία, Δρώμενα και ένα Θεατρικό στο πνεύμα των ημερών – όπου στο τέλος της, όλοι οι παριστάμενοι επιβράβευσαν τις μαθήτριες και τους μαθητές που πήραν μέρος, με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, ξεκάθαρο δείγμα ότι η Χριστουγεννιάτικη αυτή Γιορτή, πέτυχε απόλυτα τον σκοπό διεξαγωγής της.

Μετά το πέρας της Γιορτής, όλοι όσοι παραβρέθηκαν σ’ αυτή, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γλυκά  και από ένα ζεστό ρόφημα, προσφορά του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, αλλά και να δουν, να θαυμάσουν και να αποκτήσουν συνάμα, γλυκές δημιουργίες των μαθητριών και των μαθητών, των παιδιών μας, στο bazaar που λειτούργησε.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε όλους όσοι συμμετείχαν στην τέλεση της καταπλητικής αυτής Γιορτής. Στον Διευθυντή του Σχολείου κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, για το άριστο επίπεδο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται, στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ιδιαίτερα στην Κα Σπυριδούλα Βανδώρου, που είχε την επιμέλεια, καθώς και στην Κα Μαρία Πετρούλια και στον Υποδιευθυντή κ. Παναγιώτη Ντίνο, που επίσης βοήθησαν τα μέγιστα στην περαίωση της εκδήλωσης), στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά πρωτίστως, στις μαθήτριες και στους μαθητές που πήραν μέρος, στα παιδιά μας.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

  

  

  

  

  

  

  

  

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΔΡΩΜΕΝΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ BAZAAR ΠΑΡΟΥΣΙΑ μεγάλου πλήθους γονέων, κηδεμόνων, αλλά και φίλων των μαθητρι 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΔΡΩΜΕΝΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ BAZAAR ΠΑΡΟΥΣΙΑ μεγάλου πλήθους γονέων, κηδεμόνων, αλλά και φίλων των μαθητρι Rating: 0
scroll to top