Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ

Δεκέμβριος 15, 2016 6:07 μμ A+ / A-

ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ

ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ατμόσφαιρα έγινε η τελετή ονοματοδοσίας της κερκίδας των επισήμων του Δημοτικού Σταδίου της Καλλιθέας, σε «Νίκος Σαλευρής». Επίσης, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ανάγλυφης προσωπογραφίας του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συγγενείς του αείμνηστου Νίκου Σαλευρή, φίλαθλοι της Καλλιθέας και πολίτες.

Στην τελετή μίλησαν, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο υιός του αείμνηστου, κ. Κώστας Σαλευρής, καθώς και ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Γ.Σ. Καλλιθέα, κ. Σταύρος Καρακασίδης.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος Σαλευρής μας δίδαξε, ότι δεν υπάρχουν εμπόδια, δεν υπάρχουν όρια, όταν πραγματικά αγαπάς τον τόπο σου.

Και μας δίδαξε κάτι επίσης σπουδαίο, κάτι που έρχεται κατευθείαν από την αρχαία ελληνική πόλη και την αρχαία Αθήνα: Ότι το να αγαπάς τον τόπο σου και να προσφέρεις για αυτόν είναι κάτι που τελικά μπορεί να σου δώσει την αθανασία σου.

Και ο Νίκος Σαλευρής είναι πάντα εδώ δίπλα μας, να μας εμπνέει και να μας εμψυχώνει, είναι ο άνθρωπος που έγραψε την δική του ιστορία στην Καλλιθέα και νίκησε το χρόνο».

 Ο αείμνηστος Πρόεδρος, Νίκος Σαλευρής.

Στιγμιότυπο από την όλη τελετή ονοματοδοσίας.

 

 

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ Reviewed by on . ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Σε συγκινητική ατμόσφαιρα ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ατμόσφαιρα έγιν ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Σε συγκινητική ατμόσφαιρα ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΕΥΡΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ατμόσφαιρα έγιν Rating: 0
scroll to top