Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 17, 2016 10:22 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Ο Μαγικός Αυλός»

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΡΓΟ του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, «Ο μαγικός αυλός», σε σκηνοθεσία, κείμενο και αφήγηση της μοναδικής ηθοποιού Κάρμεν Ρουγγέρη, επέλεξαν φέτος οι ιθύνοντες τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας, για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το εξαίσιο θέατρο «Κιβωτός», στην οδό Πειραιώς 115, στο Γκάζι, «πλημμύρισε» από χαρούμενες παιδικές φωνές, σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2016, εκεί όπου οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές της παράστασης – όλοι τους μεγάλα ταλέντα – καθήλωσαν το πολυπληθές κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε, από σκηνής, η καταπληκτική ηθοποιός Κα Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία, αφού πρώτα έδωσε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την όπερα που επρόκειτο να παρακολουθήσουν, τόνισε ότι και η ίδια για πάρα πολλά χρόνια κατοικούσε στην Καλλιθέα.

Ακολούθως και για τις δύο επόμενες ώρες, τη «σκυτάλη» έλαβαν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί – τραγουδιστές: Ιωάννης Καλύβας, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Δημήτρης Μάριζας, Βαρβάρα Μπιζά, Αντζελα Ξύδη, Αντώνης Παπαδάκης, Νικόλας Παπακωνσταντίνου και Κατερίνα Σούσουλα, οι οποίοι με τις καταπληκτικές φωνές τους, ερμήνευσαν μοναδικά τους ρόλους τους και δίκαια, στο τέλος, απέσπασαν το «ζεστό» και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Βασιλιάς της Ημέρας και η Βασίλισσα της Νύχτας, αγαπήθηκαν παράφορα και απέκτησαν μια κόρη, την Παμίνα. Δυστυχώς όμως, ο Βασιλιάς ήταν γεμάτος καλοσύνη και η Βασίλισσα γεμάτη κακία και επόμενο ήταν η αγάπη τους να μετατραπεί γρήγορα σε μίσος μεταξύ τους.

Ο Βασιλιάς φοβούμενος ότι η μικρή Παμίνα θα μοιάσει στην μητέρα της, την έκλεψε και ανέθεσε να την φυλάνε σε έναν πύργο. Η κακιά Βασίλισσα, όμως, ήθελε πίσω την κόρη της και βρήκε ένα νεαρό παλικάρι, τον Πρίγκιπα Ταμίνο, να την βοηθήσει ώστε  να πάρει πίσω την κόρη της.

Πράγματι, ο Πρίγκιπας Ταμίνο, μαζί με τον σκανδαλιάρη Παπαγκένο, ξεκίνησαν για να βρουν την πανέμορφη Παμίνα

Μετά το πέρας της καταπληκτικής αυτής θεατρικής παράστασης για παιδιά, η εξαίρετη ηθοποιός Κα Κάρμεν Ρουγγέρη μοίρασε αυτόγραφα στους λιλιπούτειους θεατές, ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας, με προεξέχοντα τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ιωάννου, μοίρασαν δωροεπιταγές στους εργαζόμενους και γλυκά σε όλα τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από πλευράς της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας, παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού –  Πάσχου, η οποία μοίρασε σε όλους τους παριστάμενους και ενημερωτικό φυλλάδιο για την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δεύτερα 19 Δεκεμβρίου 2016, στα Δημοτικά Ιατρεία (Ανδρομάχης 100), από τις 10:00 έως τις 16:00.

Και του χρόνου.

  

  

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο Μαγικός Αυλός» ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, «Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Ο Μαγικός Αυλός» ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, «Ο Rating: 0
scroll to top