Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεκέμβριος 14, 2016 3:32 μμ A+ / A-

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

«Δίκαιη η απόφαση»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΣΑΛΕΥΡΗ

ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ της σημερινής εκδήλωσης για την ονομασία της κερκίδας των επισήμων του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» σε «Νίκος Σαλευρής», ο Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα μπροστά» και επί σειρά ετών πρώην Αντιδήμαρχος, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, με επιστολή που απέστειλε νωρίτερα προς τον ένα εκ υιών του αείμνηστου Προέδρου Νίκου Σαλευρή, Κωνσταντίνο, εκφράζει τη σύμφωνη γνώμη του για την όλη εκδήλωση, που «αντιπροσωπεύει την ευρεία αναγνώριση της οποίας εξακολουθεί να τυγχάνει η πολυετής αφοσίωση του Νίκου Σαλευρή στην επιτυχή πορεία της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας».

Ολόκληρη η επιστολή που απέστειλε ο κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος προς τον κ. Κωνσταντίνο Σαλευρή, παρουσιάζεται στην παρακάτω φωτογραφία.

 

O κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

«Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Reviewed by on . «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» «Δίκαιη η απόφαση» ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΣΑΛΕΥΡΗ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ της σημερινής εκδήλωσης για την ονομασία της «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» «Δίκαιη η απόφαση» ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΣΑΛΕΥΡΗ ΕΠ’ ΕΥΚΑΙΡΙΑ της σημερινής εκδήλωσης για την ονομασία της Rating: 0
scroll to top