Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δεκέμβριος 2, 2016 1:53 μμ A+ / A-

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ είναι οι εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Οι εκδηλώσεις, κατά χρονολογική σειρά, έχουν ως ακολούθως:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

** Στις 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), η ομάδα HUg project, θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση  «Η Ουγκάντα μέσα από τα μάτια μας». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

** Στις 11:30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας (Ανδρομάχης 86Α) , θα πραγματοποιηθεί η βιωματική δράση για παιδιά από 6 ετών, υπό τον τίτλο «Τα δάκρυα της ζωής». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 16:30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας (Ανδρομάχης 86Α) , θα δοθεί η διαδραστική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών, υπό τον τίτλο «Περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Σμύρνης, θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων», του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

** Στις 20:00, στο Σχολικό Αμφιθέατρο των 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου «ΙΖΟΛΑ» (Αιγέως & Αγησιλάου), η Θεατρική Ομάδα Πανελλαδικού Συνδέσμου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων, θα παρουσιάσει δύο μονόπρακτες κωμωδίες, υπό τον τίτλο «Εις τόπον χλοερόν». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρακάτω, παρατίθενται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων αναγνωστών μας:

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Reviewed by on . Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ είναι οι εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ είναι οι εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Rating: 0
scroll to top