Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 30, 2016 1:24 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μοίρασε Αγάπη σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια

ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ έφτασε και φέτος στην πόλη μας, στην ώρα του και πέρασε πρώτα από τα γραφεία της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας, μοιράζοντας Αγάπη, χθες Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016.

Τα μέλη του  Διοικητικού  Συμβουλίου, τα Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας, μέλη και φίλες της Ένωσης, συνεχίζοντας ένα έργο που έχει ξεκινήσει πριν 13 χρόνια, πραγματοποίησαν την δεύτερη (2η)  διανομή τροφίμων, για τις γιορτές  της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Η Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και δήλωσε ότι «η ΕΝ.Ε.Ο.Ν. είναι ένας Γυναικείος Σύλλογος, μια ζεστή αγκαλιά, ένας Σύλλογος προσφοράς και Αγάπης.

Πάντα στήριζε και στηρίζει τα μέλη και τις φίλες της, όμως τώρα στα δύσκολα χρόνια, έγινε μια μεγάλη αγκαλιά Αγάπης για όλους.

Στηρίζει όχι μόνον οικονομικά αδύναμες γυναίκες, πολύτεκνες οικογένειες και παιδιά, αλλά και γυναίκες που έχασαν αναπάντεχα τον δρόμο στα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας.

Με πλήρη ανωνυμία, με σεβασμό και αγάπη, και μέσα από τα μάτια της ψυχή μας, προσπαθούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας».

Στη συνέχεια η Πρόεδρος Κα Μαργαρίτη, ευχαρίστησε θερμά την Εθελοντική Ομάδα, τα Μέλη και τους Φίλους της ΕΝ.Ε.Ο.Ν Καλλιθέας, για την Οικονομική και Εθελοντική τους προσφορά,  για τους σκοπούς και τις δράσεις της ΕΝ.Ε.Ο.Ν., καθώς και τους χορηγούς της.

Την ΑΓΝΟ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.Β.Ε.

Την εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ.

Την εταιρεία  ΑΙΝΟΣ  Α.Ε.Β.Ε..

Τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Δημητρίου και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΣΤ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών.

Το Δήμο Καλλιθέας και

το Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,

για την μεγάλη προσφορά τους με αρίστης ποιότητας προϊόντα,  ενισχύοντας το έργο της και δίνοντας μια ακτίνα χαράς και ελπίδας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Επίσης μια ποσότητα  από τα προϊόντα προσφέρθηκε στη Στέγη Γερόντων του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Τζιτζιφιών, όπου βρίσκουν ζεστασιά, φαγητό, θαλπωρή και φροντίδα δεκάδες ηλικιωμένοι, καθώς και στο ΜΕΡΟΠΕΙΟ Ίδρυμα Φροντίδας Ηλικιωμένων Καλλιθέας.

Η  Πρόεδρος και τα Μέλη ευχαρίστησαν όλους για την στήριξή, την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο Έργο της Ένωσης.

Ευχήθηκαν σε όλες τις οικογένειες, Καλή Χρονιά με Αλληλεγγύη, Αισιοδοξία, Αγάπη και Υγεία και στους χορηγούς, Καλή Επαγγελματική Χρονιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μοίρασε Αγάπη σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μοίρασε Αγάπη σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤ Rating: 0
scroll to top