Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-4

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-4

Δεκέμβριος 19, 2016 1:30 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-4

Δίκαιη ήττα!…

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Η «κόκκινη» ομάδα της πόλης μας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Εσπέρου, από τον συντοπίτη Πρωταθλητή, στο μεγάλο Καλλιθεάτικο ντέρμπι, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 8-4.

Οι «κόκκινοι» της πόλης μας ήταν αυτοί που πήραν την πρωτοπορία στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε στο 4ο λεπτό της συνάντησης, ο Δερτιλής.

Οι γηπεδούχοι, παρά το αρχικό «μούδιασμα», έφεραν το ματς στα ίσα στο 9ο λεπτό της συνάντησης, με τέρμα που σημείωσε ο Χρυσός, ενώ στο 13ο λεπτό, ο Sulovari έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για τον Πρωταθλητή, σκορ (2-1) με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πέτυχαν νέο τέρμα και πάλι με τον Sulovari, αποκτώντας, έτσι, «αέρα» δύο τερμάτων.

Στο 27ο λεπτό χρίσθηκε σκόρερ ο Μάρκος για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το 4-1 υπέρ της ομάδας του ενώ στο 31ο λεπτό της συνάντησης, ο Χρυσός σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα και 5ο για την ομάδα του, ενώ μέσα στα επόμενα τρία λεπτά (στο 32’ και στο 34’), με δύο τέρματα που σημείωσε ο αρχηγός των «κόκκινων», Παντελής Αμερικάνος, το σκορ διαμορφώθηκε σε 5-3.

Παρά το πλησίασμα στο σκορ, όμως, οι γηπεδούχοι έδειξαν ωριμότητα στο παιχνίδι τους και με δύο ακόμη τέρματα που σημείωσε  ο έξοχος στον χθεσινοβραδινό αγώνα Μάρκος (στο 35’ και στο 36’), οι Πρωταθλητές ξέφυγαν στο σκορ με 7-3.

Στα λεπτά που απέμεναν, ο Μπακάλης με πολύ ωραίο δυνατό σουτ από τα πλάγια, διαμόρφωσε το 7-4, ενώ το τελικό 8-4 υπέρ του ανώτερου στον χθεσινό αγώνα Πρωταθλητή, σημείωσε ο Κανέλλος στο 38ο λεπτό της συνάντησης.

Καλό το διαιτητικό δίδυμο των Κ. Κουτσόγιαννου και Θ. Κοσμαδόπουλου, με τον Π. Γιωτόπουλο να εκτελεί χρέη Γραμματείας, τον Α. Ορφανόπουλο, χρέη Ιατρού Αγώνα και τον κ. Χ. Κολοκυθά να είναι Παρατηρητής Αγώνα, ο οποίος, πριν από την έναρξη του αγώνα, συγκέντρωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου και τους έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπως και τελικά αυτός διεξήχθη.

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Πολποτίνης): Σκέντο, Sulovari, Μάρκος, Sinomati, Α. Τόμασεν (αρχική πεντάδα), Ματσαγκούρας, Χαλεπλής, Λάμπρου, Τζ. Τόμασεν, Κανέλλος, Χρυσός, Γορανίτης, Βενετίου.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Δερτιλής, Ταραξίδης, Βασιλειάδης (αρχική πεντάδα), Μπακάλης, Τσιβιλής, Πανταλέων, Γκούζιας.

*** Την επόμενη αγωνιστική (13η), ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα φιλοξενήσει την Β’ ομάδα του Μινώταυρου, ενώ ο Πρωταθλητής, θα φιλοξενηθεί από τον Ηνίοχο.

 

 

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-4 Reviewed by on . Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-4 Δίκαιη ήττα!... ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το Α.Σ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 8-4 Δίκαιη ήττα!... ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το Rating: 0
scroll to top