Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 16, 2016 1:13 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παιχνίδια με την μπάλα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ», ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ να γνωρίσουν τα μυστικά της μπάλας, θα έχουν οι λιλιπούτιοι συμπολίτες μας – και όχι μόνο – από σήμερα.

Συγκεκριμένα και ήδη από τις 11 το πρωί έως και πριν από λίγο, στο «Χωριό του Άη Βασίλη», στην πλατεία Δαβάκη, εκπρόσωποι του ιστορικού και παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, παραβρέθηκαν σε ειδικό χώρο στην πλατεία, έμαθαν τα μυστικά της μπάλας, σε όποιο νεαρό μέλος της πόλης μας το επιθυμούσε.

Σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2016 και από 18:00 έως 19:30, οι λιλιπούτιοι φίλοι μας, θα έχουν, όχι μόνο μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές απ’ όλα τα τμήματα, ποδοσφαιριστές, τόσο από την ανδρική ομάδα όσο και από διάφορα τμήματά του, καθώς και τους χορηγούς του Συλλόγου, αλλά και να διασκεδάσουν, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να παίξουν μπάλα, να… σκοράρουν στα μικρών διαστάσεων τερματάκια που θα υπάρχουν και να κερδίσουν αναμνηστικά δωράκια, καραμέλες και γλυκά.

Τα παιχνίδια με την μπάλα, θα πραγματοποιούνται έως και το τέλος του έτους, όλες τις ημέρες, πρώτα τα πρωινά, από 11:00 έως 12:30 και έπειτα τα απογεύματα, από 18:00 έως 19:30, με εξαίρεση το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς (31/12/2016), όπου η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί.

Καλεσμένοι είναι, όλα μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά της πόλης μας.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παιχνίδια με την μπάλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ», ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να γνωρίσουν τα μυστικά της μπάλας, θα έχουν οι Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παιχνίδια με την μπάλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ», ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να γνωρίσουν τα μυστικά της μπάλας, θα έχουν οι Rating: 0
scroll to top