Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1

Δεκέμβριος 19, 2016 11:55 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1

Πολύτιμη ισοπαλία!…

ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ισοπαλία, απέσπασε χθες το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκαν στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω από τον έως χθες πρωτοπόρο στη βαθμολογία Θεμιστοκλή, με τον οποίο ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, η αγαπημένη μας Καλλιθεάτικη ομάδα δεν είχε περιθώρια για περαιτέρω άσχημες εμφανίσεις και έτσι οι «πράσινοι» της πόλης μας, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε στο 22ο λεπτό της συνάντησης ο Άγγελος Ζώκος, έπαιξαν ωραία μπάλα και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε στο 62ο λεπτό, ο πρώτος σκόρερ της ομάδος Γιάννης – Γεράσιμος Ανδρεάκενας.

Ήταν ένας αγώνας πολύ καλός, με τους μεν γηπεδούχους να έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολύ καλό σύνολο, τους δε φιλοξενούμενους, να αντιπαραθέτουν ψυχή και αγωνιστικότητα.

Το τελικό αποτέλεσμα, με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, πρέπει να θεωρείται το σωστότερο, αν και στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς κέρδισαν πέναλτι που παραχώρησε ο Χριστοφοράκης. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημητρίου, ο οποίος, ευτυχώς για την αγαπημένη μας ομάδα, έστειλε την μπάλα έξω από την εστία του Λουκά Κούτουλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ι. Μημίδης, με βοηθούς τους, Θ. Μουρουνάκη και Κ. Αρβανίτη.

Την επόμενη αγωνιστική (12η), ο Φοίνικας Καλλιθέας θα έχει ρεπό, ενώ την μεθεπόμενη (13η), θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Εξαρχείων.

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Γ. Κωνσταντόπουλος): Καλαϊτζάκης, Φραμπασχάλης, Γριμάνης, Γιάκαλος, Χριστοφοράτος, Δημητρίου, Πουλόπουλος, Κοντός, Δόσης, Κόκα, Ζώκος (75΄Φωτίου).

Στον πάγκο: Αλεξανδρής, Ozuni.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης (81’ Ιάκωβος), Gelashvili, Χριστοφοράκης, Κώτσο, Θωμαϊδης (89’ Ερζουμπουλίδης), Τσαμποδήμος, Παπανικολάου, Ανδρεάκενας, Λουπίδης.

Στον πάγκο: Μαστρογιαννόπουλος, Kaso, Κότσιφας, Γραμματικόπουλος, Βόντας.

Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1 Πολύτιμη ισοπαλία!... ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ισοπαλία, απέσπασε χθες Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-1 Πολύτιμη ισοπαλία!... ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ισοπαλία, απέσπασε χθες Rating: 0
scroll to top