Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 15, 2016 7:27 μμ A+ / A-

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Για άλλη μια φορά υπέστησαν βαριές ήττες…

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι βαριές ήττες για τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, του Φοίνικα Καλλιθέας, συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου 2016, που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο χρονικά αγώνα, αυτόν της ομάδας Παμπαίδων του Φοίνικα, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2016, για την 8η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, στο γήπεδο Παλαιού Φαλήρου «Σ. Αγγελόπουλος», από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, από την οποία ηττήθηκαν με 5-0.

Η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής κ. Κωνσταντίνος Μπεκιάρης, ήταν η ακόλουθη:  Buniaj, Lazarev, Πλοιαρχόπουλος, Σοφικίτης, Tarja, Prifti, Παπαδούλης, Μετήρτικας, Κεφαλωνίτης, Μποτώνης και Τόλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βυζιργιαννάκης, Φύσσας και Κατσινέλος.

Στον πάγκο έμειναν οι Σαλιάρης, Μαρουγκάς και Strati.

Την επόμενη αγωνιστική (9η), οι Παμπαίδες θα έχουν ρεπό.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, αυτόν του τμήματος των Παίδων, οι «πράσινοι» της πόλης μας, για την 8η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξένησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2016, την αντίστοιχη ομάδα των Σουρμένων, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 4-1.

Το μοναδικό τέρμα των Καλλιθεατών, σημείωσε στο 28ο λεπτό της συνάντησης, ο Φιλάι.

Οι αρχικοί έντεκα που παρατάχθηκαν στο γήπεδο, ήταν οι: Μπαλτάς, Paloka, Hoxmaj, Φιλάι, Σκόκοτας, Rakishtenciev, Kodhima, Καρατζάς, Τσιφρήκας, Παπαδόπουλος και Βυζηργιαννάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ζάγκας και Soliman.

Την επόμενη αγωνιστική (9η), οι Παίδες του Φοίνικα Καλλιθέας, θα φιλοξενηθούν από την Τερψιθέα.

Παρακάτω, παρατίθενται, αναλυτικά οι αγώνες που έδωσαν όλα τα τμήματα του αγαπημένου μας Φοίνικα Καλλιθέας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στα επίσημα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, αλλά και στα διάφορα Τουρνουά που συμμετέχουν:

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Για άλλη μια φορά υπέστησαν βαριές ήττες… ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι βαριές ήττες για ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Για άλλη μια φορά υπέστησαν βαριές ήττες… ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι βαριές ήττες για Rating: 0
scroll to top