Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

Νοέμβριος 18, 2016 9:37 πμ A+ / A-

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

Δήλωση της Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

ΓΙΑ ΤΗΝ 43η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

«ΜΕΧΡΙ τον Νοέμβριο του 1973, όταν αναφερόμασταν στο Πολυτεχνείο, εννοούσαμε το Πρώτο Τεχνολογικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Χώρας μας.

Από τις 17 Νοέμβρη του 1973 και μετά, όταν λέμε Πολυτεχνείο, εννοούμε την αντίσταση και το ολοκαύτωμα της δικής μας γενιάς ενάντια στη χούντα των Συνταγματαρχών.

Στις 17 Νοέμβρη του 1973, μια χούφτα Ελληνίδων και Ελλήνων φοιτητών, έδωσαν μια άνιση μάχη ενάντια στην τρομοκρατία και στον σκοταδισμό της ξενοκίνητης χούντας των επίορκων αξιωματικών.

Η μάχη αυτή ανέδειξε για άλλη μια φορά την ψυχική δύναμη των αποφασισμένων ανθρώπων, να αντισταθούν σε κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας και να περάσουν στην αιωνιότητα».

Η Κα Βάσω Μαργαρίτη.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Reviewed by on . «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Δήλωση της Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΓΙΑ ΤΗΝ 43η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ «ΜΕΧΡΙ τον Νοέμβριο του 1973, ότα «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Δήλωση της Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΓΙΑ ΤΗΝ 43η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ «ΜΕΧΡΙ τον Νοέμβριο του 1973, ότα Rating: 0
scroll to top