Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Οκτώβριος 6, 2016 3:02 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Συμμετείχε σε πρόγραμμα 

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Τυφλών «ΟΜΗΡΟΣ», συμμετείχε στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016, που τελέστηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με το σύνθημα #BEACTIVE και το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου του Δήμου Καλλιθέας.

Στη διάρκεια του αθλητικού διημέρου, διεξήχθη αγώνας Goalball από τους αθλητές του Σωματείου «ΟΜΗΡΟΣ», με τη συμμετοχή των μαθητών του ΚΕ.Α.Τ., ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αγώνες Judo και Interactive Dance, με τη συμμετοχή του κοινού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας Κα Άννα Γιαννάκου-Πάσχου, η Πρέσβειρα του #BEACTIVE, Κα Καλλιόπη Βέττα και η Διοικήτρια του ΚΕ.Α.Τ., Κα Μπέττυ Λεωτσάκου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη, ο κ. Σωτήρης Δέδες, μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο κ. Παναγιώτης Μαρκοστάμος, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, ο κ. Απόστολος Δασκαλόπουλος του Κέντρου Απεξάρτησης «Θησέας» του Δήμου Καλλιθέας, και ο κ. Αντώνης Ανάστος, προπονητής της ομάδας ανδρών Goalball της ΕΑΟΜ και προπονητής του Αθλητικού Σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

Η Διοικητής, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕ.Α.Τ., ευχαριστούν θερμά, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και τον Δήμο Καλλιθέας για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους αθλητές του Σωματείου «ΟΜΗΡΟΣ», τους εργαζόμενους του ΚΕ.Α.Τ. – Πρωτοπορίας, που υποστήριξαν την προσπάθεια των παιδιών και όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις και διασκέδασαν, ενθαρρύνοντας όλους να ενεργοποιηθούν, υπενθυμίζοντας το ρόλο του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης ως τρόπο ζωής, που στόχο έχει την ενδυνάμωση σε όλους τους τομείς.

  

  

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Συμμετείχε σε πρόγραμμα  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Συμμετείχε σε πρόγραμμα  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Rating: 0
scroll to top