Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Σεπτέμβριος 15, 2016 5:01 μμ A+ / A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Υπογράφηκε η οικοδομική άδεια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ

ΤΗΝ πρότυπη ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», που βρίσκεται στην οδό Μεγίστης 2, εξήγγειλε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Ο προϋπολογισμός του όλου έργου θα ανέλθει στο ποσό των 700.000 ευρώ και η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη από την Περιφέρεια Αττικής.

Ολόκληρο το κείμενο της σχετικής ανάρτησης, έχει ως ακολούθως:

«Ένα πολύ σημαντικό έργο για το περιβάλλον αλλά και για την αθλητική και πολιτιστική κοινότητα της πόλης μας ξεκίνησε! Υπογράψαμε την οικοδομική άδεια για την πρότυπη ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου “Μελίνα Μερκούρη” (Μεγίστης 2).Προϋπολογισμός έργου 700.000 ευρώ με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» Reviewed by on . ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» Υπογράφηκε η οικοδομική άδεια ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ πρότυπη ενεργειακή αναβάθμιση το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» Υπογράφηκε η οικοδομική άδεια ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ πρότυπη ενεργειακή αναβάθμιση το Rating: 0
scroll to top