Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

Σεπτέμβριος 6, 2016 7:07 μμ A+ / A-

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

Επίκαιρη τοποθέτηση της Κας Βάσως Μαργαρίτη

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 ΣΤΑ πλαίσια της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των αναγνωστών μας, παρουσιάζουμε σήμερα εκτενή αποσπάσματα από την ομιλία της επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κας Βάσως Μαργαρίτη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Τα εκτενή αποσπάσματα, έχουν ως ακολούθως:

{«Κύριε  Πρόεδρε, Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Να ευχαριστήσουμε τον κο  Αντιπεριφερειάρχη που είναι σήμερα εδώ, καθώς και για την ενημέρωση που μας έκανε.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι μια θετική εξέλιξη για την Πόλη μας, η κατάθεση της τροπολογίας στην Βουλή που μεταφέρει από την ΕΤΑΔ στην Περιφέρεια Αττικής, την έκταση των 487.000 τ.μ. του Φαληρικού Όρμου, που ανήκει και η Παραλία της Πόλης μας.

  • Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα εξασφαλίσει ότι ο χώρος θα παραμείνει ελεύθερος και θα αποδοθεί στους πολίτες.
  • Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεργαστούν οι Δύο Βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, για την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη υλοποίηση του Έργου που θα δώσει στην πόλη μας την δυνατότητα να ξαναβρεί την έξοδο της στην θάλασσα.
  • Θέλω να πιστεύω ότι θα εξασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ της Παραλίας, οι ΗΠΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Πολιτισμού, Αθλητισμού και αναψυχής που προβλέπονται στο χώρο και το πιο σημαντικό θα προχωρήσουν κατά προτεραιότητα οι κατασκευές των αντιπλημμυρικών έργων για να θωρακίσουν  την Πόλη μας, κυρίως την Νότια περιοχή, τις Τζιτζιφιές από τις πλημμύρες.

Όμως  Κύριοι, υπήρξε και υπάρχει ένα μεγάλος προβληματισμός στο Δημοτικό μας  Συμβούλιο, για την κατασκευή του Λόφου που θα δημιουργήσει ναι μεν πρόσβαση, όμως θα κόψει την Θαλάσσια αύρα και την οπτική επαφή της Πόλης μας  από την θάλασσα.

  • Θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν αλλάζει κάτι σε αυτό.
  • Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζουμε εάν αλλάξει κάτι όσον αφορά το Παραχωρητήριο και νομίζω ότι είναι η στιγμή να βελτιωθούν οι όροι που στην πράξη μας οδήγησαν σε αδιέξοδα.
  • Ένα σημαντικό άλλο θέμα που πρέπει να συζητήσουμε, είναι ποιος θα είναι ο φορέας Διαχείρισης του Παραλιακού Μετώπου.

Κύριε  Δήμαρχε,

Είναι τώρα η ώρα να μας πείτε, τι πιστεύετε για την Παραλία.

Ποια είναι τα σχέδια της Διοίκησης σας, κάτι που θα έπρεπε να είχατε κάνει εδώ και καιρό.

Αντί αυτού, ενώ είχατε την ενημέρωση ότι περνά η Παραλία στην Περιφέρεια Αττικής, εσείς όλο τον Αύγουστο, «επιδοθήκατε σε επικοινωνιακές κορώνες», με πληρωμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο που  ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής δεοντολογίας και αντιπαράθεσης.

Σας ανησύχησε ιδιαιτέρως, δεν σας άρεσε η κοινή ανακοίνωση των τριών Παρατάξεων που αφορούσε συνολικά την Παραλία και διατυπώσαμε την ανησυχία μας για την κατάσταση που επικρατεί στην Παραλία και στην Μαρίνα, και αντί να αντιπαρατεθείτε με επιχειρήματα, εξαπολύσατε μια πληρωμένη λασπολογία, «ότι με δόλιο τρόπο είχαμε παραχωρήσει την Μαρίνα στα Συμφέροντα»}.

 Η Κα Βάσω Μαργαρίτη.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Reviewed by on . «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Επίκαιρη τοποθέτηση της Κας Βάσως Μαργαρίτη ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ πλαίσια της έγκυρ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Επίκαιρη τοποθέτηση της Κας Βάσως Μαργαρίτη ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ πλαίσια της έγκυρ Rating: 0
scroll to top