Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ

Αύγουστος 3, 2016 12:06 μμ A+ / A-

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ

Πανήγυρη, κουκλοθέατρο και σινεμά!!!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΛΙΓΕΣ μεν, αλλά ενδιαφέρουσες δε, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας το ερχόμενο τετραήμερο, δηλαδή από σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 έως και το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016.

Κορυφαία εκδήλωση, είναι η Πανήγυρη του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, το διήμερο της Παρασκευής 5 και του Σαββάτου 6 Αυγούστου, ενώ για σήμερα για το απόγευμα (20:00), έχει προγραμματιστεί κουκλοθέατρο στον πεζόδρομο του Δημαρχείου, με τίτλο της παράστασης «Ο Μήτρος και ο Τζίμης», βασισμένο σε μύθο του Αισώπου.

Οι εκδηλώσεις έως και το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, έχουν, αναλυτικά, ως ακολούθως:

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

** Στον πεζόδρομο του Δημαρχείου της πόλης μας (Ματζαγριωτάκη  ), στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί κουκλοθέατρο, με το έργο «Ο Μήτρος και ο Τζίμης», βασισμένο σε μύθο του Αισώπου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το μικρό και το… μεγάλο κοινό.

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

** Στο πάρκο ΙΖΟΛΑ, στις Τζιτζιφιές και στο πλαίσιο του «Θερινού Σινεμά 2016», θα πραγματοποιηθεί η προβολή της κωμωδίας «Διακοπές για παντρεμένους». Ώρα έναρξης: 21:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους σινεφίλ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

** Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

** Στο πάρκο ΙΖΟΛΑ, στις Τζιτζιφιές και στο πλαίσιο του «Θερινού Σινεμά 2016», θα πραγματοποιηθεί η προβολή της κωμωδίας «Taxi4». Ώρα έναρξης: 21:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους σινεφίλ.

** Στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα πραγματοποιηθεί η υπαίθρια προβολή της ταινίας «Αδιακρισίες» του 1958, με τους Cary Grant και Ingrid Bergman. Ώρα έναρξης: 21:00. H συμμετοχή στην προβολή θα γίνει με δελτίο προτεραιότητας, το οποίο θα διανεμηθεί αυθημερόν στο Κέντρο Επισκεπτών, 30’ πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Υπενθυμίζεται ότι το δελτίο προτεραιότητας αφορά στη μεμονωμένη προβολή, και όχι σε ολόκληρο τον κύκλο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

** Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, στις 07:00, θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ στις 19:30, θα πραγματοποιηθούν Μεθεόρτιος Εσπερινός, Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος και, εν συνεχεία, Ιερά Παράκλησις εις τον Μεταμορφωθέντα Κύριον.

Ακολουθούν οι σχετικές προσκλήσεις, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μας.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ Reviewed by on . ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ Πανήγυρη, κουκλοθέατρο και σινεμά!!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΙΓΕΣ μεν, αλλά ενδιαφέρουσες δε, είναι ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ Πανήγυρη, κουκλοθέατρο και σινεμά!!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΙΓΕΣ μεν, αλλά ενδιαφέρουσες δε, είναι Rating: 0
scroll to top