Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 22, 2016 11:36 πμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ενημέρωση για το συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ

ΣΤΗ ΜΑΧΗ για τη προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα,  ρίχτηκαν χθες το πρωί του Σαββάτου 21 Μαΐου 2016, οι δυνάμεις της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό Δελτίο Τύπου που μας εστάλη:

«Σε μαγαζιά της Καλλιθέας και στις γειτονιές, απεύθυναν πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, που συνεχίζει την αντιλαϊκή επίθεση για λογαριασμό του κεφαλαίου.

Ο κόσμος με θέρμη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, ως τον μόνο εργατικό φορέα που μπορεί να οργανώσει την πάλη των εργατοϋπαλλήλων και των λαϊκών οικογενειών για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική.

Επίσης, με αυτοκίνητα και ντουντούκες, η Λαϊκή Επιτροπή «όργωσε» τις γειτονιές των Τζιτζιφιών, του Κέντρου και του Λόφου Καλλιθέας, καλώντας σε ξεσηκωμό ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ για λογαριασμό των μονοπωλίων και δίνοντας ραντεβού για σήμερα το απόγευμα της Κυριακής στις 16:30, στην πλατεία Δαβάκη, όπου θα αναχωρήσουν πούλμαν για το χώρο της συγκέντρωσης που διοργανώνει το ΠΑΜΕ».

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενημέρωση για το συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ για τη προπαγάνδιση του συλλαλητηρί ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενημέρωση για το συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ για τη προπαγάνδιση του συλλαλητηρί Rating: 0
scroll to top