Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 16, 2016 5:52 μμ A+ / A-

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ολοκληρώνεται, σιγά – σιγά το Φεστιβάλ

ΣΗΜΕΡΑ & ΑΥΡΙΟ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ «ΙΖΟΛΑ»

ΣΤΟ τέλος του φτάνει και το φετινό Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου μας, το 8ο συνολικά, με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από Σχολεία του Δήμου μας στο Θέατρο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου στην πρώην «ΙΖΟΛΑ», στις Τζιτζιφιές.

Χθες, Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό μας Θέατρο, και με παρόντες τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κωνσταντίνο Κόκουλο και Γεώργιο Κουτσογιάννη, μαθήτριες μαθητές Σχολείων της πόλης, μαζί με εκπαιδευτικούς τους, παρουσίασαν, για πολλοστή φορά, καταπληκτικά μουσικά και θεατρικά έργα.

Συγκεκριμένα: Μαθήτριες και μαθητές από το 14ο Γυμνάσιο, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού τους κ. Μ. Ψύρρα, απέδωσαν το Μουσικό «Τραγούδια ειρήνης».

Από το 12ο Γυμνάσιο της πόλης μας, παρουσιάστηκε το θεατρικό «Η Ανάκριση (μία εισαγωγή)», του Πέτερ Βάις, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Κ. Κερκύρα.

Μαθήτριες και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, παρουσίασαν το Μουσικό «Ειρήνη είναι… τα τραγούδια με στίχους που μυρίζουν χώμα νοτισμένο απ’ τη βροχή, στα ανέμελα χείλη των παιδιών…», υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους Κας Μαίρης Λυριτζή.

Και πάλι μαθήτριες και μαθητές του 12ου Γυμνασίου της πόλης μας, παρουσίασαν, αυτή φορά, το θεατρικό «Αυτός που λέει ΝΑΙ και αυτός που λέει ΟΧΙ» του Μ. Μπρεχτ, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Κ. Κερκύρα.

Μαθήτριες και μαθητές του 14ου Γυμνασίου, παρουσίασαν το Χορευτικό «Χορογραφία με θέμα την ειρήνη», υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κ. Κ. Αγγελόπουλου.

Τέλος, μαθήτριες και μαθητές από το 8ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, παρουσίασαν το Θεατρικό «Το λεωφορείο για τις μακρινές πατρίδες», υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ.κ. Κ. Φιλιππίδη, Ελ. Μανασίδου – Ζαφειριάδου, Ελ. Λαγαρία, Ν. Παπανικολάου και Μ. Λυριτζή.

Σήμερα, Σάββατο 16 Απριλίου 2016, οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Θέατρο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου στην πρώην «ΙΖΟΛΑ» στις Τζιτζιφιές, με ώρα έναρξης τις 19:00, εκεί όπου τη σκυτάλη στην παρουσίαση καταπληκτικών εκδηλώσεων, θα λάβουν μαθήτριες και μαθητές από τα 12ο, 26ο, 17ο, 10ο, 4ο, και 26ο Δημοτικό Σχολείο, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και από το 2ο και 7ο Λύκειο της πόλης μας.

Αύριο Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, δράση θα αναλάβουν μαθήτριες και μαθητές από τα 3ο και 15ο Δημοτικό Σχολεία, από το 1ο Γυμνάσιο, καθώς και από τα 1ο, 2ο, 5ο και 6ο Λύκειο της πόλης μας.

Να αναφέρουμε εδώ, χωρίς να θέλουμε να κάνουμε διαφήμιση, αλλά πραγματικά αξίζει να ειπωθεί, ότι καταπληκτικές φωτογραφίες όλων των μαθητριών και των μαθητών των Σχολείων της πόλης μας, που συμμετείχαν στο φετινό Φεστιβάλ, μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το Photo Studio “Μωϋσιάδης”, στην οδό Φιλαρέτου 88, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 

 

 

  

  

8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκληρώνεται, σιγά – σιγά το Φεστιβάλ ΣΗΜΕΡΑ & ΑΥΡΙΟ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ «ΙΖΟΛΑ» ΣΤΟ τέλος 8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ολοκληρώνεται, σιγά – σιγά το Φεστιβάλ ΣΗΜΕΡΑ & ΑΥΡΙΟ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ «ΙΖΟΛΑ» ΣΤΟ τέλος Rating: 0
scroll to top