Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΑΒΑΚΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΑΒΑΚΗ

Απρίλιος 17, 2016 5:11 μμ A+ / A-

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΑΒΑΚΗ

Ανακαινίστηκε και αυτή η Παιδική Χαρά

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΑΡΤΑΝ

ΜΙΑ ακόμη Παιδική Χαρά, ανακαινίστηκε και παραδόθηκε προς χρήση για τους μικρούς συνδημότες μας.

Η Παιδική Χαρά της πλατείας Δαβάκη είναι στη διάθεση των λιλιπούτειων μελών της κοινωνίας μας, καθώς τοποθετήθηκε νέο ασφαλέστατο ταρτάν, ενώ βάφτηκαν και συντηρήθηκαν οι κούνιες και τα άλλα παιχνίδια που υπάρχουν στο χώρο.

Τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας της Παιδικής Χαράς, η οποία είναι η 5η που ανακαινίστηκε και παραδίδεται προς χρήση, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου 2016, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους, αφού πρώτα έκανε εκτενή αναφορά στον επικείμενο Γύρο της Καλλιθέας και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκησή του για τον εκσυγχρονισμό όλο και περισσοτέρων Παιδικών Χαρών, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα πρέπει να προστατεύουμε από φθορές τις Παιδικές Χαρές, ώστε αυτές να αποτελούν ένα ασφαλές μέρος για να μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν τα παιδιά της πόλης μας, τα παιδιά μας, για πολλά χρόνια ακόμη.

Στα εγκαίνια επαναλειτουργίας της Παιδικής Χαράς  της πλατείας Δαβάκη, εκτός του Δημάρχου, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανώλης Κωστάκης (Καθαριότητας και Τοπικής Ανάπτυξης), Άννα Γιαννακού – Πάσχου (Κοινωνικής Πολιτικής) και Γιώργος Κυριακόπουλος (Παιδείας, Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης του Δημότη), οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος και Γεώργιος Κουτσογιάννης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Καρβούνης, ο φίλος και εκλεκτός συνάδελφος φωτορεπόρτερ από την εφημερίδα «Νέα Καλλιθέα» κ. Τάσος Παπουλίδης με την πανέμορφη κοπελιά του, καθώς και πάρα πολλοί συνδημότες μας με τα παιδιά τους, που συνδύασαν τις άριστες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, με μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς τόσο για τους ίδιους, όσο, κυρίως, για τα παιδιά μας, στα οποία μοιράστηκαν και πολύχρωμα μπαλόνια.

 

 

 

  

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΑΒΑΚΗ Reviewed by on . ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΑΒΑΚΗ Ανακαινίστηκε και αυτή η Παιδική Χαρά ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΑΡΤΑΝ ΜΙΑ ακόμη Παιδική Χαρά, ανακαινίστηκε και παραδόθηκε προς χρή ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΑΒΑΚΗ Ανακαινίστηκε και αυτή η Παιδική Χαρά ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΑΡΤΑΝ ΜΙΑ ακόμη Παιδική Χαρά, ανακαινίστηκε και παραδόθηκε προς χρή Rating: 0
scroll to top