Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 13, 2016 3:31 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Καθαρίστηκαν πινακίδες στους δρόμους

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

ΔΕΚΑΔΕΣ εθελοντές και μαθητές σχολείων ανταποκρίθηκαν, σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στην πρόσκληση του Δήμου Καλλιθέας και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και από το πρωί βγήκαν στους δρόμους του Δήμου μας για να καθαρίσουν δυσδιάκριτες πινακίδες και σήματα καλυμμένα με αυτοκόλλητα ή σπρέι, που αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για τους οδηγούς.

Η καμπάνια «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι», που έχει ξεκινήσει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.Α.Σ., με αφετηρία τον Δήμο Καλλιθέας, έχει στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, αφού τα καθαρά σήματα θα επιτρέπουν τους οδηγούς να αντιδράσουν έγκαιρα και σωστά ακόμα και αν έχουν δυσκολίες όρασης, ενώ θα προστατεύουν όσους κινούνται στο δρόμο και ειδικά τα άτομα μειωμένης κινητικότητας.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, που στήριξε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του «Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας», δήλωσε: «Αυτό που συμβαίνει στους ελληνικούς δρόμους δεν είναι μόνο τραγικό. Είναι παράλογο. Χιλιάδες ζωές καταστρέφονται κάθε χρόνο στους δρόμους μας χωρίς λόγο. Σήμερα, με την συνεργασία του Ι.Ο.Α.Σ. Μυλωνάς, κάνουμε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της σχολικής αλλά και της ευρύτερης κοινότητας της Καλλιθέας. Μέσα από τον καθαρισμό των οδικών σημάτων δίνουμε ένα μήνυμα οδικής υπευθυνότητας προς όλους!».

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Καθαρίστηκαν πινακίδες στους δρόμους ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΔΕΚΑΔΕΣ εθελοντές και μαθητές σχολείων αντ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Καθαρίστηκαν πινακίδες στους δρόμους ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΔΕΚΑΔΕΣ εθελοντές και μαθητές σχολείων αντ Rating: 0
scroll to top