Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Απρίλιος 12, 2016 6:59 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Παραδόθηκε άλλη μια ανακαινισμένη Παιδική Χαρά

ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

 ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ επαναλειτουργεί, από σήμερα, μία ακόμη Παιδική Χαρά, που παρέμενε κλειστή τα τελευταία χρόνια, αφού είχε κριθεί ακατάλληλη εξαιτίας της φθοράς των παιχνιδιών, της επικινδυνότητας του δαπέδου και γενικότερα της έλλειψης των αναγκαίων προδιαγραφών.

Πρόκειται για την Παιδική Χαρά που βρίσκεται μεταξύ των οδών Πεισιτράτους, Ξενοφώντος και Ναυαρίνου στις Τζιτζιφιές.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, κατά την τέλεση των εγκαινίων επαναλειτουργίας, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι επισκέπτες θα διατηρήσουν την Παιδική Χαρά άρτια και καθαρή και ανακοίνωσε ότι το προσεχές Σάββατο παραδίδεται στους δημότες και η Παιδική Χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Δαβάκη, στην οποία τοποθετήθηκε νέο δάπεδο ασφαλείας με επισκευασμένα όργανα, που προσφέρουν χαρά και εξασφαλίζουν ξέγνοιαστο παιχνίδι στα παιδιά.

Υπενθυμίζουμε, ότι τους τελευταίους μήνες, ο Δήμος Καλλιθέας παρέδωσε στους δημότες 4 ανακαινισμένες Παιδικές Χαρές.

  

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Παραδόθηκε άλλη μια ανακαινισμένη Παιδική Χαρά ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ  ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ επαναλειτουργεί, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Παραδόθηκε άλλη μια ανακαινισμένη Παιδική Χαρά ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ  ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ επαναλειτουργεί, Rating: 0
scroll to top