Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ

Απρίλιος 22, 2016 12:58 μμ A+ / A-

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ

Στερνό Αντίο

ΚΗΔΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ του Αγίου Μελετίου Σεπολίων, τελέστηκε, προχθές Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, η  εξόδιος ακολουθία της Ελισάβετ Αναγνωστάκου, μητέρας του γνωστού Καλλιθεάτη  Εργοστα­σιάρχη και Πολιτευτή κ. Γεωργίου Αναγνωστάκου.

Η εκλιπούσα ήταν ηλικίας 85 ετών και τα τελευταία οκτώ χρόνια αντιμετώπιζε, με δύναμη και καρτερία, σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και ομοϊδεάτες πολιτικοί, έσπευσαν να συμπα­ρασταθούν στα παιδιά της εκλιπούσης, Γιώργο και Παναγιώτη.

Κοντά στον Γιώργο Αναγνωστάκο, διακρίναμε και τους Καλλιθεάτες κ.κ. Κων­σταντίνο Γρίβα, Αθανάσιο Στα­μούλη, Γεώργιο Πλεξίδα και Κωνσταντίνο Ράντο.  

Στον επικήδειο λόγο του, ο Γιώργος Αναγνωστάκος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα της μητέρας του, με ένα ιδιαίτερα περιγραφικό τρόπο, που κατασυγκί­νησε τους πάντες.

Μετά την ακολουθία, η σορός της Ελισάβετ Αναγνωστάκου, συνοδευόμενη από μεγάλη πο­μπή αυτοκινήτων, μεταφέρθηκε στην Αράχοβα της Βοιωτίας, όπου, σύμφωνα με επιθυμία της εκλιπούσης, έγινε η ταφή της.

Αιωνία της η Μνήμη.

Ρεπορτάζ και φωτογραφία: Κώστας Ράντος.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ Reviewed by on . ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ Στερνό Αντίο ΚΗΔΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ του Αγίου Μελετίου Σεπολίων, τελέστηκε, προχθές Τετάρ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ Στερνό Αντίο ΚΗΔΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΟΒΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ του Αγίου Μελετίου Σεπολίων, τελέστηκε, προχθές Τετάρ Rating: 0
scroll to top