Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 14, 2016 6:17 μμ A+ / A-

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άξιος Πρωταθλητής Χειμώνα

ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

PROT-KALLITHEAS

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Καλλιθέας κατέκτησε, καθόλα άξια, τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα στη Β’ Κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας (Futsal League)!
Πραγματοποιώντας αξιοσημείωτη έως τώρα πορεία και έχοντας υποστεί μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή μόλις στην πρώτη αγωνιστική από τον δεύτερο στην βαθμολογία Ιπποκράτη, που τον περιμένει αυτή τη βδομάδα στην έδρα του για να πάρει τη ρεβάνς, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 21 βαθμούς. Μάλιστα, σε 10 αγώνες, έχει 7 νίκες, 1 ήττα, 1 ρεπό και 1 αγώνα που εκκρεμεί, αυτόν με το Ρέθυμνο.

Με το τέλος του πρώτου γύρου, ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτριος Πολποτίνης έθεσε το στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που δίνει απευθείας την άνοδο στα «σαλόνια» της Super League!
Έχοντας φτιάξει καλό κλίμα και σύνολο, φαίνεται πως ο στόχος που έθεσε είναι εφικτός, κάτι που ευχόμαστε και εμείς, μιας και πρόκειται για σωματείο, που με τις επιδόσεις του, διαφημίζει την πόλη μας!

Ο Πρωταθλητής Καλλιθέας, σε πλήρη σύνθεση.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άξιος Πρωταθλητής Χειμώνα ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Καλλιθέας κατέκτησε, καθόλα άξια, τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άξιος Πρωταθλητής Χειμώνα ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Καλλιθέας κατέκτησε, καθόλα άξια, τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Rating: 0
scroll to top