Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: 2-0

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: 2-0

Ιανουάριος 18, 2016 5:09 μμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: 2-0

Μία ακόμη νίκη!…

ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΑΡΝΑΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥ

 Vs

ΜΙΑ ακόμη νίκη σημείωσε, χθες το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιανουαρίου 2016, η «Γαλάζια» ομάδα της πόλης μας.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League, επικράτησαν, στο γήπεδό τους, του Αγροτικού Αστέρα, με 2-0 και διατηρήθηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου «Γρηγόρης Λαμπράκης» και στο 8ο μόλις λεπτό, έχασαν καλή ευκαιρία, όταν έπειτα από σέντρα του Μπούζα, οι φιλοξενούμενοι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στον Φράγκου, που καιροφυλακτούσε μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων του.

Τρία λεπτά αργότερα (11’), ο Σταύρου βρέθηκε σε καλή θέση, μέσα στη μεγάλη περιοχή του Αγροτικού Αστέρα, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Βοσνιάδη.

Στο 16ο λεπτό, η Καλλιθέα κέρδισε πέναλτι. Έπειτα από σέντρα του Τεγούση, ο Καθάριος βρήκε… καθαρά την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής του αγώνα, υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε, ένα λεπτό αργότερα, εύστοχα ο Αρναρέλλης.

Στο 24ο λεπτό, η Καλλιθέα έχασε νέα καλή ευκαιρία. Ο Αρναρέλλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κινήθηκε παράλληλα προς την εστία του Αγροτικού Αστέρα, αλλά δεν βρέθηκε κανένας Καλλιθεάτης να την στείλει στα δίχτυα.

Από το 30ό λεπτό και έπειτα, άρχισαν οι παίκτες του Γκόραν Στεφάνοβιτς, άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 37ο λεπτό, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα.

Έπειτα από σουτ του Πίκολο, έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Σταύρου, ο οποίος, με δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βοσνιάδη. Το 2-0 ήταν, πλέον, γεγονός.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο.

Στο 47ο λεπτό της συνάντησης, ο Μπούζας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε μπροστά από τους Πίκολο και Μουκτάρη, αλλά κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Εννέα λεπτά αργότερα (56’), ο Αρναρέλλης έπιασε διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα, αφού πρώτα προσέκρουσε στο δοκάρι του Βοσνιάδη, στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Αγροτικού Αστέρα.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα, ανήκε και αυτή στην Καλλιθέα. Στο 75ο λεπτό και έπειτα από διαγώνια πάσα του Μπέλη, ο Φράγκος δεν κατόρθωσε, με προβολή, να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ήταν μια άνετη νίκη, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, για την «Γαλάζια» ομάδα της πόλης μας, η οποία, παρά τις αρκετές αποχωρήσεις, εδραιώθηκε για τα καλά, στις πρώτες θέσεις.

Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στον αγώνα το διαιτητικό τρίο των Φώτη (Ευβοίας), Μήταρη (Ανατολικής Αττικής) και Πριόνα (Ευβοίας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γιάντσης (16’), Γκίνη (55’), Μακρυδημήτρης (59’), Λεβέντης (73’), Κνέζεβιτς (76’), Θεοδωρίδης (80’) και Τοπούζης (82’).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λούκας Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Πίκολο, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Αρναρέλλης, Μπούζας (80′ Κατσικογιάννης), Φράγκος (86′ Τσίπρας), Σμυρλής (62′ Μπέλης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Καπίας, Τσεμπερίδης, Μρντάκοβιτς (64′ Καραντασιάδης), Κνέζεβιτς, Αμαραντίδης, Γιάντσης (69′ Βελλίνης), Μακρυδημήτρης, Ντόσης (35′ Τοπούζης), Καθάριος, Σκλιοπίδης.  

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: 2-0 Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: 2-0 Μία ακόμη νίκη!... ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΑΡΝΑΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥ  Vs ΜΙΑ ακόμη νίκη σημείωσε, χθες το απόγευμα της Κυριακής Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: 2-0 Μία ακόμη νίκη!... ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΑΡΝΑΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥ  Vs ΜΙΑ ακόμη νίκη σημείωσε, χθες το απόγευμα της Κυριακής Rating: 0
scroll to top