Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Νοέμβριος 18, 2015 12:52 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Επίσκεψη στο Π.Ε.Ν.

Ο κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ επίσκεψη στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας πραγματοποίησε, το απόγευμα της Τρίτης 16 Νοεμβρίου 2015, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αποτελούμενη από τον Επικεφαλής της Παράταξης, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της κ.κ. Βούλα Κοσμίδου, Ειρήνη Τζιλίνη, Φωτεινή Χαλαστάνη και Απόστολο Σκαρλέτο.

Η Πρόεδρος του Π.Ε.Ν., Κα Ηρώ Ζερβάκη, ενημέρωσε αναλυτικά την αντιπροσωπεία της Παράταξης για το έργο, τις πρωτοβουλίες και τη δράση του Νηπιοτροφείου. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», εξέφρασαν τη συμπόρευσή τους με το έργο του Π.Ε.Ν.

Αναμνηστική φωτογραφία από τη συνάντηση

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Επίσκεψη στο Π.Ε.Ν. Ο κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ   ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ επίσκεψη στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Κα ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Επίσκεψη στο Π.Ε.Ν. Ο κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ   ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ επίσκεψη στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Κα Rating: 0
scroll to top