Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1

Νοέμβριος 9, 2015 12:41 μμ A+ / A-

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016

Άντεξε και με δέκα!!!

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1

  Vs

ΕΝΑΝ υπερπολύτιμο βαθμό κατάφερε να αποσπάσει, το μεσημέρι της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015, η «μπλε» ομάδα της πόλης μας.

Η Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League, απέσπασε 1-1 από τον γηπεδούχο Αχαρναϊκό, στο γήπεδό του, και παραμένει για 4η συνεχόμενη εβδομάδα αήττητη.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η πρώτη καλή φάση, ανήκει στους γηπεδούχους.

Στο 2ο μόλις λεπτό της συνάντησης, ο Αθανασίου βρέθηκε σε καλό σημείο, επιχείρησε το σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από την εστία του Κατσούλη.

Τρία λεπτά αργότερα και στην πρώτη καλή επίσκεψη των Καλλιθεατών στα καρέ του Αχαρναϊκού, ο Λουκάνοβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς τον Φράγκου, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος, αλλά οι γηπεδούχοι αμυντικοί, την τελευταία στιγμή, κατόρθωσαν να διώξουν την μπάλα.

Στο 13ο λεπτό, ήταν η σειρά του Ιωαννίδη των γηπεδούχων, να κάνει καλή σέντρα, αλλά δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας ώστε να την σπρώξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν την κλασικότερη ευκαιρία έως εκείνο το χρονικό σημείο. Ο Ομπράντοβιτς πέρασε σαν σίφουνας όποιον βρήκε μπροστά του, ακόμη και τον πορτιέρο Κατσούλη, αλλά, λόγω κεκτημένης ταχύτητας, κατέληξε, μαζί με την μπάλα, άουτ…

Στο 20ό λεπτό, ο Φράγκου επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Παγούδη των γηπεδούχων.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Παβίσεβιτς των γηπεδούχων, έπειτα από έξοχη μεταβίβαση του Ομπράντοβιτς, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κατσούλη, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν δυνατό και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Καλλιθεάτη γκολκίπερ να αποκρούσει την μπάλα.

Στο 31ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ με τον Ιωαννίδη, ο Κωστόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος και με δυνατή κεφαλιά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κατσούλη.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Τζάκσον της Καλλιθέας, έκανε τρομερή επέλαση, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που έπιασε δεν ήταν δυνατό, με αποτέλεσμα ο Παγούδης να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 40ό λεπτό του αγώνα, η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αρναρέλλης, έπειτα από επέλαση από τα αριστερά, βρέθηκε απέναντι στον Παγούδη, ο οποίος έκανε έξοδο, τον πλάσαρε σωστά και είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία των γηπεδούχων.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 47ο λεπτό της συνάντησης, ο Ομπράντοβιτς βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή των Καλλιθεατών, έπιασε το σουτ, αλλά ο Κατσούλης, με διπλή προσπάθεια, έγινε κάτοχος της μπάλας.

Στο 54ο λεπτό, ο Μπέλης βρέθηκε σε καλό σημείο, αλλά το σουτ που επιχείρησε, ήταν παρά πολύ άστοχο.

Εννέα λεπτά αργότερα, οι Καλλιθεάτες έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε, ορθά, ο Λεβέντης με 2η κίτρινη κάρτα για ανατροπή του Ταμπάκη, έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων.

Στο 64ο λεπτό, ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, τέρμα που σημείωσε ο Κωστόπουλος, καθώς ο συμπαίκτης του Καλογερόπουλος, είχε συμμετοχή στη φάση.

Οι γηπεδούχοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, «στρίμωξαν» τους Καλλιθεάτες στα καρέ τους, πίεσαν, έχασαν μία ακόμη πολύ καλή ευκαιρία με τον Ομπράντοβιτς στο 79ο λεπτό, αλλά ως εκεί.

Οι «μπλε» της πόλης μας, που στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν με λευκές εμφανίσεις, κατόρθωσαν να διαφυλάξουν την εστία του Κατσούλη και έτσι, στο τέλος, πήραν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Χρυσού (Χανίων), Κοντιζά (Πειραιώς) και Κουτσουμπού (Πειραιώς).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπέλης (34’), Λουκάνοβιτς (41’), Αθανασίου (44’), Λεβέντης (58’), Τεγούσης (72’).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Ιωαννίδης, Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα (86’ Παπατόλιος), Ματσούκας (55’ Καλογερόπουλος), Αθανασίου, Ταμπάκης (74’ Φιγκέιρα), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Λεβέντης, Τζάκσον (46’ Παγώνης), Ρουσάκης (75’ Γκίνης), Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης, Μπέλης (68’ Σταύρου), Φράγκος, Αρναρέλλης, Λουκάνοβιτς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1 Reviewed by on . 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016 Άντεξε και με δέκα!!! ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1  Vs ΕΝΑΝ υπερπολύτιμο βαθμό κατάφερε να αποσπάσει, το μεσημ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016 Άντεξε και με δέκα!!! ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-1  Vs ΕΝΑΝ υπερπολύτιμο βαθμό κατάφερε να αποσπάσει, το μεσημ Rating: 0
scroll to top