Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Οκτώβριος 25, 2015 2:08 μμ A+ / A-

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016

Σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή!!!

Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-2

     Vs   

ΣΠΟΥΔΑΙΟ «διπλό» πανηγύρισε, το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου 2015, η «μπλε» ομάδα της πόλης μας.

Η Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League 2015 – 2016, νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Ζάκυνθο, με ανατροπή, καθώς οι νησιώτες ήταν αυτοί που είχαν προηγηθεί στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι του Καλίντ Κάραμα, μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ζακύνθου και στο 3ο μόλις λεπτό, κατόρθωσαν να προηγηθούν στο σκορ.

Μετά από σέντρα που πραγματοποίησε ο Μεντούρ, ο Κρολ που βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην μεγάλη περιοχή των Καλλιθεατών, έπιασε δυνατή κεφαλιά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον «μπλε» πορτιέρο, Μιχελή.

Για τα επόμενα 17 λεπτά, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και στο 13ο λεπτό παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Βοσνακίδης εκτέλεσε υπέροχα φάουλ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Μιχελή.

Από το 20ό λεπτό και έπειτα, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ του γρήγορου τέρματος που δέχθηκαν, άρχισαν να επισκέπτονται τακτικότερα την εστία των Ζακυνθινών και στο 37ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσα.

Ο Λουκάνοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση, έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ και ευτύχισε να δει την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Πολίτη. Το 1-1 ήταν γεγονός.

Στο 43ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν εκ νέου στο σκορ. Ο Αποστόλου, των γηπεδούχων, επιχείρησε σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρουσάκη και ο Κορίνθιος διαιτητής Νεοφυτιάδης, ορθά έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Αποστόλου, αλλά ο Μιχελής έδιωξε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Κουρέλα. Ο τελευταίος έπιασε το σουτ, αλλά οι αμυντικοί της Καλλιθέας, απομάκρυναν την μπάλα από την εστία τους.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, ανήκει στους Καλλιθεάτες. Στο 49ο λεπτό, ο Μπέλης έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Πολίτη.

Στο 63ο λεπτό, ήταν η σειρά των Ζακυνθινών να γίνουν απειλητικοί. Έπειτα από σέντρα του Κάρδαρη, ο Καραμαλίκης έπιασε ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Μιχελή.

Τρία λεπτά αργότερα, οι «μπλε» της πόλης μας, σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους. Έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Τζάκσον, ο Αρναρέλλης έπιασε δυνατή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των νησιωτών.

Στα λεπτά που απέμεναν, οι Καλλιθεάτες έπαιξαν σωστά, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους, Στο 80ό λεπτό, μάλιστα, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το ματς, αλλά το σουτ του Αρναρέλλη, έδιωξε, με υπερένταση σε κόρνερ, ο Πολίτης.

Το σφύριγμα της λήξης από τον Κορίνθιο ρέφερι, βρήκε τους μεν γηπεδούχους περίλυπους, καθώς για 2ο παιχνίδι στο γήπεδό τους δεν πέτυχαν νίκη, τους δε φιλοξενούμενους, να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων βαθμών.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Νεοφυτιάδη (Κορίνθου), Μπετσόγλου (Κορίνθου) και Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ρουσάκης (19’), Λεβέντης (29’) και Βοσνακίδης (70’).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Κάραμα): Πολίτης, Πεχλιβανόπουλος (46’ Καραμαλίκης), Γρεκός, Κυριακίδης, Ναζίμ, Μεντούρ, Βοσνακίδης, Αποστόλου (69’ Βυθούλκας), Κωστούλας (60’ Κάρδαρης), Κουρέλας, Κρολ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μιχελής, Παγώνης, Πίκολο, Λεβέντης, Γκίνης, Αρναρέλλης, Τσώνης, Ρουσάκης, Μπέλης (56’ Μουκτάρης), Τζάκσον (80’ Σμυρλής), Λουκάνοβιτς.

Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016 Σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή!!! Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-2      Vs    ΣΠΟΥΔΑΙΟ «διπλό» πανηγύρισε, το μεσημέ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016 Σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή!!! Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-2      Vs    ΣΠΟΥΔΑΙΟ «διπλό» πανηγύρισε, το μεσημέ Rating: 0
scroll to top