Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Οκτώβριος 22, 2015 12:44 πμ A+ / A-

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Νέος Παιδικός Σταθμός

ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 80 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΑ

ΝΕΟΣ Παιδικός Σταθμός, αποφασίστηκε να λειτουργήσει στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, με δυνατότητα να φιλοξενεί 80 επιπλέον παιδιά.

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καλλιθέας και του Π.Ε.Ν., υπογράφθηκε με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του Νηπιοτροφείου.

Ο νέος Παιδικός Σταθμός του Π.Ε.Ν. είναι κατάλληλα εξοπλισμένος με το αναγκαίο εκπαιδευτικό υλικό και άρτια στελεχωμένος με το απαραίτητο Προσωπικό για τη λειτουργία του.

Επ’ ευκαιρία του νέου Παιδικού Σταθμού στο Ίδρυμα, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος παραβρέθηκε χθες το πρωί, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2015, στην τελετή του Αγιασμού και ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά και στους Εκπαιδευτικούς τους.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας, στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: «Η οικογένεια και το παιδί, τέθηκαν, εξαρχής, στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Για τον λόγο αυτό, φέτος απορροφήσαμε στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς 942 παιδιά, δηλαδή 206 περισσότερα από την περσινή χρονιά. Επιπλέον, οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν καθημερινά για την καθαριότητα τους, τη φροντίδα τους και τον εκσυγχρονισμό τους».

Στον πατροπαράδοτο Αγιασμό, παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής στον Νότιο Τομέα κ. Χρήστος Καπάταης, Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καπάταη.

Τμήμα του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Reviewed by on . ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Νέος Παιδικός Σταθμός ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 80 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΟΣ Παιδικός Σταθμός, αποφασίστηκε να λειτουργήσει στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτρ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Νέος Παιδικός Σταθμός ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 80 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΟΣ Παιδικός Σταθμός, αποφασίστηκε να λειτουργήσει στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτρ Rating: 0
scroll to top