Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Οκτώβριος 15, 2015 9:53 πμ A+ / A-

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

 Καταγγελία για τη λίστα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & SITES

ΜΕ αφορμή τις αρνητικές για την πόλη μας εικόνες που παρουσιάστηκαν σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ζωντανά χθες το πρωί της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου 2015, αλλά και σε αρκετά ειδησεογραφικά sites, όπου έδειχναν εικόνες από την ατέλειωτη «ουρά» που είχε σχηματιστεί, από τα ξημερώματα, με αναξιοπαθούντες συνδημότες μας να προσπαθούν να εγγραφούν σε λίστα για να λαμβάνουν μηνιαίως είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, ο Αρχηγός της Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, απέστειλε επιστολή – καταγγελία, εκφράζοντας όχι μόνο τη δυσαρέσκειά του, αλλά και αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για δόλο από μεριάς της Δημοτικής μας Αρχής.

Η επιστολή – καταγγελία, που μας απέστειλε ο κ. Λασκαρίδης, έχει ως ακολούθως:

«Η απόλυτη λογική της επικοινωνίας κι όχι της ουσίας που διέπει τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, έχει αρχίσει πλέον και γίνεται επικίνδυνη. Με την ανοχή της, έγινε ανοικτά τηλεοπτικό παιχνίδι με τον ανθρώπινο πόνο.

Σε μια προσπάθεια να προβάλλει το… έργο της – που αν μη τι άλλο πρόκειται για θεσμοθετημένες από ετών δράσεις του Δήμου – κάλεσε (έχουμε τη σχετική επαγγελματική γνώση για το γεγονός) συνεργείο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού για να παρουσιάσει τις αιτήσεις που κατέθεταν Καλλιθεάτισσες και Καλλιθεάτες για τις παροχές του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αδηφάγος τηλεόραση -διαχρονικός έμπορος του ανθρωπίνου πόνου – έπαιζε, “φόρα παρτίδα”, τα πρόσωπα των αιτούντων, σήμερα το πρωί, σε ζωντανή σύνδεση!

Και δεν βρέθηκε ένας αρμόδιος του Δήμου να τους σταματήσει…

Με αφορμή αυτό το δραματικό γεγονός, η παράταξή μας έχει να επισημάνει ότι η διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας δεν φρόντισε να ενημερώσει έγκαιρα το σύνολο των δημοτών για τα κοινωνικά προγράμματα, με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση αυτών μόνο οι “ημέτεροι” και οι υποψιασμένοι…

Γιατί ενημέρωση μόνο από την ιστοσελίδα του Δήμου, δεν γίνεται. Ειδικά όταν η πλειοψηφία των δημοτών διαθέτει internet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Αντ’ αυτών επιδίδεται σε διαφημίσεις φιέστας αξίας 19.000 ευρώ, στην οποία συμμετείχαν μόλις 150 άτομα, και σε αντίστοιχους αντιθεσμικούς δημόσιους απολογισμούς, με τη σφραγίδα του Δήμου».

Στην καταγγελία του αυτή, ο κ. Λασκαρίδης υποστηρίζει πως η Διοίκησή του Δήμου μας, όχι μόνο προέβη σκόπιμα στην προβολή του όλου θέματος, καλώντας η ίδια τηλεοπτικό συνεργείο, όχι μόνο δεν ενημέρωσε έγκαιρα, το σύνολο των αναξιοπαθούντων συνδημοτών μας, ώστε να μπορέσουν και αυτοί να συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα για τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και ότι στη λίστα συμπεριλήφθηκαν, τελικά, «ημέτεροι και υποψιασμένοι».

Επειδή πρόκειται για μία πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία, από μεριάς του κ. Λασκαρίδη, πιστεύουμε ότι η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Δήμου μας, Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, θα τοποθετηθεί έγκαιρα και επίσημα επί του θέματος. Εμείς, δεσμευόμαστε, ότι την απάντησή της, θα την δημοσιεύουμε αυτούσια, έτσι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν πληρέστερη και ορθότερη ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Σοβαρότατη η καταγγελία από τον κ. Λάζαρο Λασκαρίδη.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  Καταγγελία για τη λίστα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & SITES ΜΕ αφορμή τις αρνητικές για ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  Καταγγελία για τη λίστα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & SITES ΜΕ αφορμή τις αρνητικές για Rating: 0
scroll to top