Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 10, 2015 5:56 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ένα σωματείο, μία οικογένεια

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ TEXNIKO TIM & ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΓΙΑ άλλη μία φορά, απέδειξε ο Φοίνικας Καλλιθέας, το ιστορικό και παλαιότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας, γιατί αποτελεί ένα σωματείο – πρότυπο.

Δεν είναι μόνο η άριστη διοικητική του ηγεσία, με τον ιδιαίτερα δραστήριο Πρόεδρό του κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, καθώς και με την πανταχού παρούσα Γενική του Γραμματέα Κα Αριστέα Καπουράνη – Παρτσανάκη, είναι και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται το κάθε μέλος της ομάδας, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμη και οι φίλοι του συλλόγου.

Και πως αντιμετωπίζονται; Πολύ απλά, σαν να είναι ισότιμα μέλη μίας μεγάλης οικογένειας. Με ενδιαφέρον, φροντίδα και αγάπη.

Γιατί αυτό είναι ο Φοίνικας Καλλιθέας. Μία οικογένεια. Μία οικογένεια άρρηκτα δεμένη με αρχές και αξίες που τείνουν να μείνουν, για τους περισσότερους από εμάς, λέξεις με ερμηνείες ξεχασμένες σε λεξικά.

Όποιο τυχόν πρόβλημα προκύπτει στην ομάδα – και ιδιαίτερα αυτό των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών – αντιμετωπίζεται άμεσα και με τον σωστότερο δυνατό τρόπο. Όλοι βοηθούν και όλοι νοιάζονται.

Η επίτευξη άριστου κλίματος μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και Διοίκησης, αποτελεί κύριο μέλημα όλων. Αν δεν υπάρχει ομόνοια, αν δεν υπάρχει συνεργασία και αν κυριαρχεί το ατομικό συμφέρον και όχι το ομαδικό, οι αναμενόμενες επιτυχίες και διακρίσεις, δεν είναι δυνατό να έρθουν.

Στην οικογένεια του Φοίνικα, αντιπαραθέσεις και τσακωμοί, δεν βρίσκουν θέση και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο και σαφές από τον Πρόεδρο, από την πρώτη κιόλας συνάντηση, γύρω στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Τύχαμε της τιμής να προσκληθούμε, χθες το βράδυ, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, σε δείπνο που παρέθεσε, σε γνωστή ταβέρνα στον Ταύρο, η Διοίκηση του σωματείου προς το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές και πραγματικά, για πολλοστή φορά, αισθανθήκαμε ότι βρισκόμασταν ανάμεσα σε παλαιούς φίλους και γιατί όχι, ανάμεσα σε αγαπημένα συγγενικά μας πρόσωπα, καθώς η οικειότητα, ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο, αλλά και η αγάπη μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν κάτι παραπάνω από διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

Μέσα στο «ζεστό» αυτό οικογενειακό κλίμα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ευχήθηκε αυτή η χρονιά να αποτελέσει χρονιά – ορόσημο για την ομάδα, που θα συνοδευτεί όχι μόνο από νίκες, αλλά και από την πολυπόθητη άνοδο στη Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Το χθεσινό βράδυ, εκτός από την παράθεση πλούσιων και εκλεκτών εδεσμάτων, είχαμε και εκλογές για την ανάδειξη των αρχηγών, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, που μπορεί να ξεκίνησε μεν με το ατυχές αποτέλεσμα (ήττα 1-0 εκτός έδρας από την Αναγέννηση Πετρούπολης, με 2 ακυρωθέντα τέρματα, 1 αυτογκόλ και 1 χαμένο πέναλτι) της περασμένης Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2015, αλλά με όλους να είναι πεπεισμένοι δε, ότι φέτος, επιτέλους, το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Κατά την εκλογική διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, 1ος αρχηγός αναδείχθηκε ο Λουκάς Κούτουλας, 2ος ο Ντίνος Χριστοφοράκης, 3ος ο Λεωνίδας Λουπίδης και 4ος ο Σταύρος Χρήστου, στους οποίους ευχόμαστε ολόψυχα να αντεπεξέλθουν με άνεση και με τον ιδανικότερο σωστό τρόπο, στα καθήκοντά τους.

Στο δείπνο, που διήρκησε τρεις περίπου ώρες, όσοι παραβρέθηκαν, σίγουρα πέρασαν ένα πολύ ωραίο και ξέγνοιαστο βράδυ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, στο επόμενο δείπνο, να παρευρεθούν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και το τεχνικό τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την ανδρική ομάδα (γιατί αυτή την φορά είχαμε αρκετές δικαιολογημένες απουσίες), αλλά και περισσότεροι φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας και να πανηγυρίζουμε, όλοι μαζί, για την άνοδο, την άνοιξη του 2016.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ένα σωματείο, μία οικογένεια ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ TEXNIKO TIM & ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ άλλη μία φορά, απέδειξε ο Φοίνι Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ένα σωματείο, μία οικογένεια ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ TEXNIKO TIM & ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ άλλη μία φορά, απέδειξε ο Φοίνι Rating: 0
scroll to top