Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-0

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-0

Οκτώβριος 12, 2015 7:38 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-0

Ήττα χωρίς ουσιαστική αντίσταση

ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016

 

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2015, στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, από την ομώνυμη ομάδα, η Καλλιθέα.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, παίζοντας χείριστο ποδόσφαιρο, ηττήθηκαν με 2-0 και έτσι, σε σύνολο τριών αγώνων, έχουν μία νίκη και δύο ήττες.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχής που έπεφτε, οι Καλλιθεάτες, ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία. Στο 5ο μόλις λεπτό της συνάντησης και έπειτα από σέντρα, ο Τσώνης έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των Τρικαλινών, Χιώτης, απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 28ο λεπτό της συνάντησης, ο Παντελής Ριζογιάννης, με δυνατό σουτ από τα 30 περίπου μέτρα, νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει στη φάση, Κατσούλη και εν μέσω αποθεώσεως από τους περίπου 3.000 φίλους της ομάδας του, άνοιξε το σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσώνης της Καλλιθέας, επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει ψηλά έξω από την εστία του Χιώτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Λουκάνοβιτς, για λογαριασμό της Καλλιθέας, στη θέση του Αρναρέλλη.

Τρία λεπτά αργότερα, είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Σικαλιά να παίρνει τη θέση του Χιώτη κάτω από την εστία των Τρικαλινών.

Στο 50ό λεπτό, οι παίκτες του Κώστα Παναγόπουλου, «κλείδωσαν» το τρίποντο της νίκης. Έπειτα από σέντρα του Κουσκουνά, ο Στεφάνοβιτς, έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας του Κατσούλη.

Ο αγώνας, από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Καλλιθέα να είναι αυτή που έχασε τη μοναδική καλή ευκαρία στον χρόνο που απέμενε. Συγκεκριμένα, στο 76ο λεπτό, ο Ρουσάκης έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Σικαλιάς, ευρισκόμενος σε ετοιμότητα και στο σωστό σημείο, μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι παίκτες της Καλλιθεάτικης ομάδας, σίγουρα προβλημάτισαν με την απόδοσή τους. Άλλωστε, ο προπονητής τους Νίκος Παντέλης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, δεν κρύφτηκε και με έντονο προβληματισμό, δήλωσε, μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: «Ό,τι και κάναμε σήμερα δεν πετύχαινε τίποτα. Αυτή η εμφάνιση είναι μια άσχημη εμφάνιση αλλά πραγματικά πήραμε αυτό που αξίζαμε, ένα τίποτα».

Χωρίς προβλήματα το διαιτητικό τρίο των Συμεωνίδη (Πιερίας), Τίκα (Θεσπρωτίας) και Θεοδώρου (Πιερίας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ρεπετσάς (32’), Ρουσσάκης (58’), Ζώνας (64’) και Δουκάκης (84’).

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Κων/νος Παναγόπουλος): Χιώτης (48′ Σικαλιάς), Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (84′ Δουκάκης), Γκμπαλέ (70′ Χαροντάκης).

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Nίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης (67΄ Σμυρλής), Φερέιρα, Ρουσσάκης, Τεγούσης, Σταύρου, Μασένα, Αρναρέλης (46′ Λουκάνοβιτς), Φράγκος (55′ Μπούζας), Τσώνης.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-0 Ήττα χωρίς ουσιαστική αντίσταση ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016   ΤΗΝ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Κυρι Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-0 Ήττα χωρίς ουσιαστική αντίσταση ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2016   ΤΗΝ ήττα γνώρισε, το απόγευμα της Κυρι Rating: 0
scroll to top