Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Ατυ«χ»ία στο τέλος

Ατυ«χ»ία στο τέλος

Οκτώβριος 21, 2015 11:47 μμ A+ / A-

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2015

Ατυ«χ»ία στο τέλος

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 1-1

V

ΑΤΥΧΗ στάθηκε η «μπλε» ομάδα της πόλης μας, το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2015.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League, η Καλλιθέα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό, ως γηπεδούχος στο… Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, με τέρμα, μάλιστα, που δέχθηκε στη λήξη του αγώνα.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου και μέσα στα 6 πρώτα λεπτά της συνάντησης, κέρδισαν τρία κόρνερ, τα οποία, όμως, πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Η πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία, όμως, για τους γηπεδούχους, συνέβη στο 22ο λεπτό, όταν ο Μπούζας έπιασε δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει έξω από την εστία του Ανδρούτσου.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Σερραίους, με τον Μπεριάν να σουτάρει, αλλά να βλέπει την μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από την εστία των Καλλιθεατών.

Στο 31ο λεπτό και πάλι σε επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ατματσίδης έπιασε το σουτ, αλλά ο Σταμόπουλος, με τακουνάκι, παραχώρησε κόρνερ.

Στο 38ο λεπτό, ο Μπούζας έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Ανδρούτσος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα.

Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, ένα λεπτό αργότερα, καθώς το δυνατό σουτ του Φράγκου, από 30 περίπου μέτρα, προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Ανδρούτσου και έφυγε παράλληλα προς την εστία του. Ήταν η καλύτερη φάση έως εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Καλλιθέα διατηρούσε μια ανούσια υπεροχή, αλλά στο 67ο λεπτό, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Τζάκσον, από μακρινή θέση, έπιασε το σουτ και εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη αντίδραση του Ανδρούτσου, είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στο 78ο λεπτό, ορθά ακυρώθηκε τέρμα που σημείωσε ο Φράγκος, ο οποίος βρισκόταν καθαρά σε θέση οφσάιντ.

Στο 85ο λεπτό του αγώνα, ο Πανσερραϊκός αναγκάστηκε να συνεχίσει τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς και ενώ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του, είδε τον Ιωαννίδη να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με αιμορραγία στο κεφάλι.

Στο 88ο λεπτό, η Καλλιθέα παραλίγο να «κλειδώσει» το τρίποντο. Ο Μπούζας έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία των Σερραίων.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Καλλιθέα θα κατακτήσει το υπερπολύτιμο τρίποντο, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φουρτάδο από τον Κατσούλη.

Αφού πρώτα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των «μπλε» και τη θέση του πήρε κάτω από τα δοκάρια της Καλλιθέας ο Σταύρου, ο Φουρτάδο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσα.

Ο καταλογισμός του πέναλτι από τον Αχαιό διαιτητή Μακρυπόδη, προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς των φιλάθλων της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα η επανέναρξη του αγώνα να καθυστερήσει αρκετά, εκεί όπου στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων (!!!), η Καλλιθέα έχασε τεράστια ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα.

Έπειτα από σέντρα του Μπούζα στην καρδιά της άμυνας των Σερραίων, ο Φράγκος έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου και να φεύγει έξω.

Το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Μακρυπόδη, βρήκε τους μεν Καλλιθεάτες εκνευρισμένους για το πώς χάθηκε το τρίποντο, τους δε Σερραίους να φεύγουν ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους.

Με λάθη το διαιτητικό τρίο των Μακρυπόδη, Μεϊντανά και Γκαβέρα, όλων από την Αχαΐα.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τεγούσης (πριν την έναρξη του αγώνα), Στεργιανός (37’), Φουρτάδο (69’), Μπούζας (96’) και Πίκολο (96’).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος (55′ Σταύρου), Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (71′ Τεγούσης), Μπούζας, Φράγκος, Λουκάνοβιτς (61′ Μασένα), Τζάκσον.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Κουκόλης, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Τσιμίκας (79′ Ρούτσης), Μπαλού, Ραμίρεζ (63′ Πόποβιτς), Φουρτάδο, Μπεριάν (72′ Αγγελούδης), Ατματσίδης.

Ατυ«χ»ία στο τέλος Reviewed by on . 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2015 Ατυ«χ»ία στο τέλος Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 1-1 Vs  ΑΤΥΧΗ στάθηκε η «μπλε» ομάδα της πόλης μας, το μεσημέρι της Δ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE 2015 – 2015 Ατυ«χ»ία στο τέλος Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 1-1 Vs  ΑΤΥΧΗ στάθηκε η «μπλε» ομάδα της πόλης μας, το μεσημέρι της Δ Rating: 0
scroll to top