Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 15, 2015 9:04 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρόσκληση σε εγγραφή

ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας σας προσκαλούν να εγγραφείτε στις Σχολές Πνευστών και Κρουστών Μουσικών Οργάνων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας. Οι Σχολές, αποτελούν το πρώτο βήμα για την ένταξη των ενδιαφερομένων στη Μπαντίνα («μικρή» δημοτική φιλαρμονική) και στη μετέπειτα είσοδό τους στη Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας.

*Οι εγγραφές πραγματοποιούνται, καθημερινά, από σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2015 έως 15 Οκτωβρίου 2015, στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» (Μεγίστης 18) από 16:00 έως 20:00.

Επίσης, αν κάποιος ήδη γνωρίζει να χειρίζεται κάποιοι πνευστό ή κρουστό μουσικό όργανο, μπορεί να κάνει αίτηση για συμμετοχή στη Μπαντίνα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας.

*Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», στις 19:00.

Τέλος, παρακαλούνται όλοι οι μαθητές και οι γονείς των ανήλικων μαθητών να προσέλθουν, για ενημέρωση, στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, ώρες: 18:00 για τα πνευστά και 19:00 για τα κρουστά. Την ίδια μέρα θα δοθεί και το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων.

Τα μαθήματα προσφέρονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ξεκινούν τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση σε εγγραφή ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας σα ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση σε εγγραφή ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας σα Rating: 0
scroll to top