Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σεπτέμβριος 16, 2015 11:02 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Υπόσχεση για άμεση πρόσληψη Καθαριστριών

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΙΑΟΥ

ΑΚΟΜΗ και από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2015, θα αρχίσουν οι διορισμοί των καθαριστριών στα Σχολεία, καθώς υπογράφεται η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.), διαβεβαίωσε η Υπουργός Παιδείας Κα Αγγελική – Ευφροσύνη Κιάου, τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο.
Ο Δήμαρχός μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, έλαβε τη σχετική διαβεβαίωση λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας, προκειμένου να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, με αίτημα την άμεση πρόσληψη καθαριστριών στα Σχολεία. Μαζί του βρίσκονταν και εκπρόσωποι της Σχολικής Κοινότητας του Δήμου μας.
Πάντως, ο Δήμαρχος κ. Κάρναβος ενημέρωσε την Υπουργό Παιδείας, ότι σε περίπτωση αθέτησης της δέσμευσής της, θα επανέλθει ώστε να επιτύχει τον στόχο του, που είναι η εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων.

Κράτησε επιφυλάξεις ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Υπόσχεση για άμεση πρόσληψη Καθαριστριών ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΙΑΟΥ ΑΚΟΜΗ και από σήμερα 16 Σεπτεμ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Υπόσχεση για άμεση πρόσληψη Καθαριστριών ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΙΑΟΥ ΑΚΟΜΗ και από σήμερα 16 Σεπτεμ Rating: 0
scroll to top