Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Σεπτέμβριος 2, 2015 2:27 μμ A+ / A-

ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΓΙΑ την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση των συνδημοτών μας, παρουσιάζουμε, σήμερα, την τοποθέτηση της Αρχηγού της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Δημοτικής Συμβούλου και επί σειρά ετών Αντιδημάρχου, Αναπληρώτριας Δημάρχου, Κας Βάσως Μαργαρίτη στο στάδιο των ανακοινώσεων του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.

Ολόκληρη η τοποθέτηση της Κας Μαργαρίτη, έχει ως ακολούθως:

«Κύριε Πρόεδρε,

Κύριε Δήμαρχε,

Κυρίες, κύριοι Συνάδελφοι,

Να ευχηθώ, Καλό Φθινόπωρο.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα, «Εκλογές».

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος «εν μέσω θέρους», ούτε τα «Μπάνια του Λαού» δεν σεβαστήκαμε αυτή την φορά!!! όπως έλεγε και ο αείμνηστος Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος σε ένα θολό τοπίο, με τους πολίτες αλλά και όλους εμάς προβληματισμένους και απογοητευμένους !!!

Το 3ο μνημόνιο είναι μια πραγματικότητα, πιο σκληρό από τα δύο προηγούμενα ως συνήθως.     Το ένα μνημόνιο σκληρότερο από το άλλο.

Οι Έλληνες, σε αντίθεση με τους άλλους Λαούς που έχουν Οικονομική Κρίση, (αυτοί άλλαξαν δύο Κυβερνήσεις), εμείς έχουμε χάσει τον αριθμό, εμείς προχωράμε χωρίς πυξίδα, χωρίς σχέδιο, κάνοντας συνεχώς εκλογές, ισχυριζόμενοι πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ !!!

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ. Συνάδελφοι.

Μέχρι σήμερα, κανένα κόμμα δεν δείχνει απτά, πειστικά, συγκεκριμένα, να διαθέτει στρατηγική επόμενης τετραετίας, μιας τετραετίας που θα είναι και η δυσκολότερη από την πενταετία που ήδη διανύουμε. Η τετραετία που θα ακολουθήσει, θα βρει έναν λαό απογοητευμένο, κουρασμένο και με την εφαρμογή ακόμα ποιών σκληρών μέτρων.

Μέχρι σήμερα, κανένα κόμμα δεν δείχνει να έχει οργανωμένη, κοστολογημένη, στοχευόμενη, πιστική πρόταση, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την οικονομική ανόρθωσή της, προτάσεις για την απασχόληση και ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της χώρας.

Μέχρι σήμερα, κανένα κόμμα δεν φαίνεται να έχει συγκεκριμένους στόχους για την Κοινωνία και τους Πολίτες, καμιά πρόταση για το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας και γι’ αυτό εξαντλούνται σε επικοινωνιακές πολιτικές και ακραίους χαρακτηρισμούς μεταξύ τους.

Μέχρι σήμερα, το μόνο επίτευγμα των κομμάτων ήταν ο κατακερματισμός τους και οι διαφωνίες των πολιτικών στελεχών τους, γιατί υπάρχει έλλειμμα ιδεολογίας, στρατηγικής και στόχων, αλλά και ικανών πολιτικών στελεχών με προοπτική και όραμα.

Έφυγε το Παλιό Διεφθαρμένο, αλλά ήρθε το Νέο Ερασιτεχνικό και Άπειρο.

Υπάρχει ανάγκη λοιπόν, να σοβαρευτεί το πολιτικό σύστημα της Χώρας, να δει την πραγματικότητα με ρεαλισμό, και να διατυπωθεί μια Προοδευτική Ρεαλιστική Πρόταση μέσα στην Ευρώπη και στο Ευρώ, ΣΗΜΕΡΑ όχι ΑΥΡΙΟ, γιατί το αύριο θα είναι πολύ αργά».

Η Κα Βάσω Μαργαρίτη

Στιγμιότυπο από την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Reviewed by on . ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση των συνδημοτών μας, παρουσιά ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση των συνδημοτών μας, παρουσιά Rating: 0
scroll to top