Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΡΚΑΔΕΣ: Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογές

ΑΡΚΑΔΕΣ: Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογές

Φεβρουάριος 10, 2015 1:21 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογές

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΗΝ κοπή της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε, το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, ο Σύλλογος Αρκάδων Καλλιθέας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πρώτος τον λόγο έλαβε ο προσωρινός Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Γιαννίμπας, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Αρκάς στην καταγωγή Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφού πρώτα ευχήθηκε τα καλύτερα στον Σύλλογο, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της έως τώρα πεντάμηνης περίπου δράσης της νέας Δημοτικής Αρχής της πόλης μας και ακολούθως, αναφέρθηκε αναλυτικά στις εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιήσει ο Δήμος στα πλαίσια των Αποκριών.


Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του κ. Δημάρχου, η επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Κα Αντωνία Γάλλου, μαζί με τον κ. Αντώνη Γιαννίμπα, προχώρησαν στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του προαναφερόμενου Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου και των μελών του Συλλόγου, η Δημοτική Σύμβουλος πρώην Αναπληρώτρια Δήμαρχος και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Κα Βασιλική Μαργαρίτη, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Κα Νατάσα Αδαμοπούλου, η οποία συνοδευόταν από την πανέμορφη κορούλα της.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

ΑΡΚΑΔΕΣ: Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογές Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογές ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΝ κοπή της πατροπαρά ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Κοπή Βασιλόπιτας και Εκλογές ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΝ κοπή της πατροπαρά Rating: 0
scroll to top