Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Ιούνιος 23, 2022 3:19 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Έρχεται τον Σεπτέμβριο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ για το 3ο Kallithea Half Marathon, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ξεκίνησαν!

Ο Σύλλογος περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο δρομέα να συμμετάσχει και τρέξει μαζί του, για 3η χρονιά στην υπέροχη διαδρομή μέσα και γύρω από το Κ.Π.Ι.Σ.Ν., δίπλα στη θάλασσα, με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Νερού!

Ήδη ο Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας, μετά από δύο χρονιές, έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους αγώνες των δρομέων, ενώ θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι το Kallithea Half Marathon αποτελεί και ένα πολύ δυνατό τεστ για όσους πρόκειται να συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Εκτός από τη διαδρομή των 21,1 km, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των 10 km και 5 km, αλλά και ο παιδικός αγώνας 2,5 km.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, είτε μέσα από το www.kallitheahalf.gr, είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 17:30 έως 19:30.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., καθώς και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Έρχεται τον Σεπτέμβριο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας! ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Έρχεται τον Σεπτέμβριο 3ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας! ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛ Rating: 0
scroll to top