Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 23, 2021 1:46 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μαγευτικό μουσικό ταξίδι!…

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

ΕΝΑ μαγευτικό μουσικό ταξίδι προσέφερε, προχθές το απόγευμα της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου 2021, η καταξιωμένη Δημοτική Φιλαρμονική της πόλης μας.

Στο πλαίσιο του 6ου Μεσογειακού Φεστιβάλ του Δήμου μας, τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, υπό την μαεστρική καθοδήγηση του Αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και για πολλοστή φορά, «ταξίδεψαν» μουσικά τους αρκετούς συνδημότες μας που παρέστησαν στον χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων), αυτή τη φορά σε όλες τις χώρες της Μεσογείου.

Τους παριστάμενους, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας κ. Γιώργο Κυριακόπουλο, την Αντιδήμαρχο Δημοτικών Προσόδων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τη Δημοτική Σύμβουλο με την Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», καθώς και Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου, την υπεύθυνη του «6ου Μεσογειακού Φεστιβάλ» του Δήμου μας και διακεκριμένη contralto Κα Μαρίτα Παπαρίζου, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών κ. Νικηφόρο Νευράκη, καθώς και τον επί σειρά ετών ιθύνοντα νου της «Κυψέλης Πολιτισμού Καλλιθέας», κ. Πέτρο Παριανό, καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, καθώς και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, εκτενές απόσπασμα από τον χαιρετισμό του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αμέσως μετά και για την επόμενη μία ώρα, δράση ανέλαβαν τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου μας, ενώ την παρουσίαση των τραγουδιών που απέδωσαν μαγευτικά, έκανε για πολλοστή φορά, το μέλος Κα Λίνα Καζαντζή.

Αφού σας υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η πρώτη που καλύψαμε ζωντανά και σας την προσφέραμε μέσω του ομώνυμου με τον τίτλο της εφημερίδος μας Facebook, «ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας», σας παραθέτουμε παρακάτω, το «μουσικό ταξίδι» που προσέφερε πλουσιοπάροχα το «πλήρωμα» της Δημοτικής Φιλαρμονικής της πόλης μας, με «καπετάνιο» τον μαέστρο κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη.

Απολαύστε τους!…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μαγευτικό μουσικό ταξίδι!... ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΝΑ μαγευτικό μουσικό ταξίδι προσέφερε, πρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μαγευτικό μουσικό ταξίδι!... ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΝΑ μαγευτικό μουσικό ταξίδι προσέφερε, πρ Rating: 0
scroll to top