Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ»

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ»

Απρίλιος 27, 2021 5:58 μμ A+ / A-

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ»

«Το καλύτερο βιβλίο του κόσμου»

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΑΡΜΠΗ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ σήμερα, με μεγάλη χαρά, στην ανάρτηση του πρώτου (1) από τα οκτώ (8) συνολικά παραμύθια που έγραψαν μαθήτριες και κέρδισαν στον πρόσφατο διαγωνισμό που διοργάνωσε η δραστήρια  Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, με τη στήριξη φυσικά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας, υπό τον γενικό τίτλο: «Αγαπώ το βιβλίο μου».

Τίτλος του 1ου παραμυθιού είναι: «Το καλύτερο βιβλίο του κόσμου», το έγραψε η μαθήτρια της Α’ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, Στεφανία Γαρμπή και έχει ως ακολούθως:

{Μια μέρα η δασκάλα μου στο σχολείο, μας έβαλε να γράψουμε για το αγαπημένο μας βιβλίο. Την επόμενη, μας ζήτησε, ένας – ένας με τη σειρά, να διαβάσουμε δυνατά ότι είχαμε γράψει.

Ο Γιώργος είχε γράψει για τον μικρό Πρίγκιπα. Η Λυδία μας είπε για το βιβλίο «Πάνω από το ουράνιο τόξο». Ο Φίλιππος έγραψε για τα 88 ντολμαδάκια που αρέσουν πολύ. Σιγά – σιγά, έφτασε και η δική μου σειρά.

— Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το καλύτερο όλου του κόσμου. Δεν τελειώνει ποτέ!. Όποτε έχω διάθεση, του ζητάω να μου διηγηθεί και αυτό ξεκινάει να μου λέει. Δεν είναι γραμμένο με λέξεις αυτό το βιβλίο, μιλάει. Μου έχει πει δικές του ιστορίες, δικές μου, του μπαμπά μου και των αδερφών μου. Μου έχει πει για τα αρχαία μέρη, για το χωριό μου, για το σπίτι μου, για τα ρούχα μου.

— Και… πως λέγεται αυτό το ωραίο βιβλίο Στεφανία να το πάρουμε και εμείς;

— Λέγεται μαμά κυρία, αλλά μην πάρετε τη δική μου μαμά, είμαι σίγουρη ότι έχετε και εσείς τη δική σας!}.

Η μαθήτρια της Α’ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Στεφανία Γαρμπή.

Υ.Γ.: Το παραμύθι, καθώς και η φωτογραφία της νικήτριας Στεφανίας Γαρμπή, αναρτώνται έπειτα από σχετική γραπτή άδεια της μητέρας της.

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ» Reviewed by on . ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ» «Το καλύτερο βιβλίο του κόσμου» ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΑΡΜΠΗ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ» «Το καλύτερο βιβλίο του κόσμου» ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΑΡΜΠΗ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Rating: 0
scroll to top