Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ιούλιος 12, 2020 11:20 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

2ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας & Kallithea Night Run

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ EVENTS

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας, που διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο  Καλλιθέας με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έρχεται για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 με μία μοναδικής ομορφιάς διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, που περνά από τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.), αλλά και την Πλατεία Νερού με την Εσπλανάδα της Καλλιθέας.

Εκτός από τα 21 km και τα 5 km, φέτος προστίθεται και η διαδρομή των 10 km!!! Τη φετινή χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα υπάρχει ο παιδικός αγώνας του 1 km.

Ο αγαπημένος μας νυχτερινός αγώναςKallithea Night Run, θα πραγματοποιηθεί για, 5η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020!

Πρέσβειρα και του φετινού αγώνα θα είναι η σπουδαία Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη!

Η κεντρική λεωφόρος της Καλλιθέας, Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), φωτίζεται από τους ειδικούς φακούς με τους οποίους τρέχουν οι δρομείς κατά μήκος της διαδρομής προσφέροντας, έτσι, ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Οι ιθύνοντες τον Σύλλογο περιμένουν και φέτος τους δρομείς να συμμετάσχουν μαζικά στις αγωνιστικές διαδρομές των 2,5 km, 5 km και 10 km να τρέξουν και να φωτίσουν την Καλλιθέα!!!

Να τονιστούν, αφενός μεν το γεγονός ότι ιδιαιτέρως σημαντικό κομμάτι όλων των δρομικών αγώνων είναι και ο φιλανθρωπικός τους χαρακτήρας, μιας και μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών,αφετέρου δε, η συνεργασία του Συλλόγου με το «Όραμα Ελπίδας».

Όλες οι διοργανώσεις τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσονται στις δράσεις του BeActive Hellas.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος διαβεβαιώνει τους δρομείς που θα συμμετάσχουν, ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει ορίσει η  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.,εξαιτίας της πανδημίας.

Εγγραφέςπληροφορίες:

www.kallitheahalf.gr

www.kallitheanightrun.gr

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 2ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας & Kallithea Night Run ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ EVENTS Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Καλ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 2ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας & Kallithea Night Run ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ EVENTS Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Καλ Rating: 0
scroll to top